ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Lékárna nemocnice Na Františku s pohotovostním provozem

Částečně přístupný
Kontakty

Na Františku 847/8
Praha 1

telefon +420 222801397


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Lékárna je součástí nemocnice Na Františku. Komunikace před budovou má povrch z hrubší mozaikové dlažby. Dvoukřídlé vstupní dveře objektu (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly nemocnice dvoukřídlé automatické dveře. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Lékárna se nachází na konci chodby vedoucí z haly vpravo, na jejím začátku je pro kompenzaci schodiště (-4 schody) k dispozici jednoramenná rampa (sklon 15 %, šířka 150 cm, délka 490 cm) s jednostranným madlem. Manipulační prostor na obou podestách je dostatečný.

Jednokřídlé vstupní dveře do lékárny (šířka 80 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 144 cm) je umístěna vlevo u vstupu do lékárny. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. K dispozici je pult přepážky (výška 105 cm).

Výtah:

Celý prostor lékárny se nachází ve sníženém přízemí.

WC:

Toalety pro veřejnost nejsou součástí lékárny.

Parkování:

K dispozici je 1 vyhrazené parkovací stání s povrchem z hrubé dlažby a bez upraveného nájezdu na chodník umístěné u hlavního vstupu do nemocnice.

Poznámky:

Mapováno 9/2019

Galerie:
Lékárna nemocnice Na Františku s pohotovostním provozem   Lékárna nemocnice Na Františku s pohotovostním provozem   Lékárna nemocnice Na Františku s pohotovostním provozem   Lékárna nemocnice Na Františku s pohotovostním provozem
Mapa