ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Lékárna Dr. Max Poliklinika Modřany

Přístupný
Kontakty

Soukalova 3355/3
Praha 4

telefon +420 257222022


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Lékárna je součástí Polikliniky Modřany. Přístup k hlavnímu vstupu polikliniky je přes hlavní schodiště (+8 schodů) a vpravo umístěné boční schodiště (+6 schodů) kompenzované rampou (sklon 8 %, šířka 142 cm, délka 750 cm), případně obchozí trasou podél hlavní fasády budovy. Levá strana rampy je opatřena madlem a zarážkou, vpravo úprava chybí, povrch rampy tvoří zámková dlažba. Dále následuje další vyrovnávací krátká rampa (sklon 7 %, šířka 140 cm, délka 180 cm), vpravo je opatřena madlem (výška 90 cm), povrch je z keramické dlažby, rampa kompenzuje +2 schody a vede na výškovou úroveň vstupu. Hlavní budova má vstupní dveře otevírané automaticky, šířka průchodu je dostatečná. Následuje prostorné zádveří a další automaticky otevírané dveře do vstupní haly. Vstup do lékárny je automatickými dveřmi.

Přímý vchod do lékárny je za rohem vpravo od vchodu do polikliniky. Vstupní dveře do lékárny jsou dvoukřídlé a otevírají se do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Prodejní pult je ve výšce 117 cm.

Výtah:

Celý prostor prodejny se nachází v přízemí.

WC:

Hygienické zázemí pro veřejnost není součástí lékárny.

Parkování:

K dispozici jsou tři vyhrazená stání u lékárny a pět vyhrazených stání v ulici Soukalova.

Mapa