ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Holešovická lékárna

Nepřístupný
Kontakty

Tovární 1342/12
Praha 7

telefon +420 266710025


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Lékárna je součástí Lékařského domu Holešovice. Vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 70 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Během otevírací doby jsou otevřena obě křídla. Ve dveřích je +1 schod (výška 6 cm). Těsně za vstupními dveřmi následují jednokřídlé automatické dveře (šířka 140 cm), které se otevírají do strany. V otevřeném zádveří se nachází krátké schodiště (+5 schodů). Přístup do zvýšeného patra je řešen šikmou schodišťovou plošinou (šířka 88 cm, hloubka 85 cm, nosnost 225 kg) s bočním nástupem. Plošina má nedostatečnou přepravní plochu! Zvonková signalizace (výška 119 cm) je umístěna vlevo v prostoru mezi vstupními dvoukřídlými dveřmi a automatickými dveřmi.

Vstup do prostoru lékárny je ve zvýšeném přízemí (nad schodištěm) vpravo. Dveře jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Prodejní pult je ve výšce 109 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

U lékárny není přístupná ani částečně přístupná toaleta. K dispozici jsou toalety v patře, které jsou součástí lékařského domu.

Parkování:

U vstupu do budovy jsou 2 vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Galerie:
Holešovická lékárna   Holešovická lékárna   Holešovická lékárna   Holešovická lékárna
Mapa