ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Ekolékárna Krakov

Přístupný
Kontakty

Lodžská 850/6
Praha 8



mobil +420 739630257

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště ANO Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Lékárna je umístěna v přízemí OC Centrum Krakov. Pro kompenzaci schodiště (+ 9 schodů) je před vstupem k dispozici dvojramenná přímá rampa (1. úsek: sklon 7 %, šířka 308 cm, délka 720 cm; 2. úsek: sklon 7,6 %, šířka 308 cm, délka 760 cm) s vyhovující podestou. Rampa je opatřena drsným povrchem a jednostranným madlem (výška 103 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu do OC se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Pro přístup do podzemního parkoviště je k dispozici výtah. Vstup do samotné lékárny je volným průchodem s dostatečným průjezdem.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Pult přepážky je ve výšce 110 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 100 cm; klec šířka 135 cm, hloubka 160 cm) spojuje - 1. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 91 cm). Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 100 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 119 cm.

WC:

V lékárně není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování:

U objektu je více než 5 vyhrazených parkovacích stání.

Galerie:
Ekolékárna Krakov   Ekolékárna Krakov   Ekolékárna Krakov   Ekolékárna Krakov
Mapa