ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům dětí a mládeže Suchdol - detašované pracoviště ZŠ Mikoláše Alše

Částečně přístupný
Kontakty

Suchdolská 360/61
Praha - Suchdol

telefon +420 604144417


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Detašované pracoviště DDM je součástí budovy ZŠ Mikoláše Alše a nachází se v jejím suterénu. Hlavní vstup do DDM není propojen s výtahem ZŠ, je nutné využít hlavní vstup ZŠ. Před vstupem je schodiště (+9 schodů), které překonává dvouramenná zalomená rampa (1. úsek sklon 10 %, šířka 136 cm, délka 620 cm; 2. úsek sklon 8 %, šířka 136 cm, délka 900 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 106 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 90 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace (výška 133 cm) s obousměrnou komunikací. Ze zádveří (šířka 482 cm, hloubka 188 cm) vedou do interiéru (zvýšené přízemí) další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Zvýšené přízemí a suterén propojuje osobní výtah.

Interiér:

Prostory DDM tvoří jedna třída přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

Výtah:

Výtah ZŠ (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 211 cm) spojuje suterén až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 105 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 108 cm. Výtah je uzamčen, klíč je k dispozici u personálu.

WC:

Po předchozí domluvě lze využít upravenou, přesto nepřístupnou toaletu ZŠ (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 134 cm, hloubka 185 cm) z důvodu nevhodné dispozice a nedostatečných rozměrů v suterénu nedaleko prostor DDM. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. Dispozice kabiny je otočená o 90°. V době mapování (4/2017) byla kabina využívána jako skladovací prostor.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 4/2017

Galerie:
Dům dětí a mládeže Suchdol - detašované pracoviště ZŠ Mikolá...   Dům dětí a mládeže Suchdol - detašované pracoviště ZŠ Mikolá...   Dům dětí a mládeže Suchdol - detašované pracoviště ZŠ Mikolá...   Dům dětí a mládeže Suchdol - detašované pracoviště ZŠ Mikolá...
Mapa