ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům dětí a mládeže Suchdol - klub pro volnočasové aktivity

Částečně přístupný
Kontakty

Stehlíkova 928
Praha - Suchdol

telefon +420 220920936


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup k objektu z ulice Gagarinova je možný dvouramennou zalomenou rampou (1. úsek sklon 12 %, šířka 182 cm, délka 297 cm; 2. úsek sklon 5 %, šířka 250 cm, délka 200 cm) opatřenou oboustranným madlem (výška 91 cm). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 169 cm, hloubka 156 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Prostory klubu (herny) se nachází v přízemí a v nepřístupném suterénu. Manipulační prostor je dostatečný, průchody jsou širší než 80 cm. V nepřístupném suterénu se navíc nachází počítačová pracovna a upravená toaleta.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 253 cm, hloubka 156 cm) z důvodu umístění v nepřístupné části objektu a nevhodné dispozici je samostatná a nachází se v suterénu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je blokovaný nevhodně umístěným umyvadlem (šířka 20 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

K dispozici je jedno vyhrazené parkovací stání umístěné na parkovišti v ulici Stehlíkova.

Poznámky:

Mapováno 4/2017

Galerie:
Dům dětí a mládeže Suchdol - klub pro volnočasové aktivity   Dům dětí a mládeže Suchdol - klub pro volnočasové aktivity   Dům dětí a mládeže Suchdol - klub pro volnočasové aktivity   Dům dětí a mládeže Suchdol - klub pro volnočasové aktivity   Dům dětí a mládeže Suchdol - klub pro volnočasové aktivity
Mapa