ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Curlingová hala Roztyly

Částečně přístupný
Kontakty

Komárkova 12
Praha 11



mobil +420 602794763

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Příjezdová cesta v délce cca 40 m má proměnlivý skon (max. 9,5 %). Sklon terénu přímo před objektem je mírný (3,6 %). Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 94 cm, vedlejší křídlo šířka 96 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 125 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Interiér:

Vstup do šaten a na ledovou plochu se nachází vlevo od hlavního vchodu. Dvoukřídlé dveře mechanicky otvírané směrem do vstupní haly (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 34 cm) vedou do chodby s výtahem a toaletou, dále pak šatnami a halou.

Přístup do šaten muži/ženy je bez převýšení. Obě oddělení (dveře šířka 80 cm) jsou rozděleny příčkou na prostornou šatnu a sprchu (oddělení muži šířka 268 cm, hloubka 136 cm; oddělení ženy šířka 230 cm, hloubka 145 cm). Obvodové lavice v prostoru ženské šatny zužují vstup do sprchy (průjezd šířka 76 cm). Obě hygienická zázemí mají otevřený sprchový kout bez zvýšeného okraje. Sprcha se ovládá pákovou baterií (výška oddělení muži 114 cm, výška oddělení ženy 117 cm) v dosahu sedátka. Sklopné sedátko není opatřeno madly.

Vstup na hrací plochu je bez převýšení dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 85 cm, vedlejší křídlo šířka 51 cm), které se otevírají mechanicky směrem do chodby.

V 1. patře, které je přístupné výtahem, je k dispozici restaurace (dveře hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 33 cm; stoly podjezd 71 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 97 cm) na boční stěně. Zrcadlo a sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 92 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90; kabina šířka 165 cm, hloubka 166 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Vstupní dveře na toalety jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky dovnitř. Následuje předsíň (šířka 147 cm, hloubka 325 cm). Kabina je volně přístupná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Kabina má otočenou dispozici o 90° (WC mísa je kotvená na pravé boční stěně). Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 92 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Přímo u objektu jsou dvě vyhrazená parkovací stání. Další možnost parkování je na parkovišti přístupném soustavou šesti ramp s mezipodestami (sklon 6,8  - 20 %, šířka 143 - 145 cm, délka max. 900 cm). Rampa je zhotovena z betonu a z pororoštu s většími oky, povrch je středně kluzký.

Poznámky:

Mapováno 3/2017

Galerie:
Curlingová hala Roztyly   Curlingová hala Roztyly   Curlingová hala Roztyly   Curlingová hala Roztyly   Curlingová hala Roztyly
Mapa