ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům dětí a mládeže Praha 7

Nepřístupný
Kontakty

Šimáčkova 1452/16
Praha 7

telefon +420 220800571


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu jsou tvořeny převážně mozaikovou dlažbou v mírném podélném sklonu (2 – 3 %). Před vstupem do objektu je +1 schod (výška 13 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 68 cm) s kamenným prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Za vstupem v prostorném zádveří jsou další +3 schody. Ze zádveří vedou do interiéru budovy k výtahu dvoukřídlé dveře (šířka 2x 68 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří. U dveří je k dispozici zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 145 cm).

Interiér:

Tělocvična, posilovna a sportovní sál Domu dětí a mládeže jsou umístěny v suterénu s přístupem pouze schodištěm (-16, -4 schody).

Ve druhém patře se nachází Centrum předškolní výchovy, počítačová učebna a dva kluby. Druhé patro se zvýšeným přízemím propojuje osobní výtah nedostatečných rozměrů. Přístup do prostor druhého patra od výtahu je dalšími dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 63 cm).

Výtah:

Výtah (mechanicky otevírané šachetní dveře šířka 71 cm, automaticky otevírané klecové dveře šířka 71 cm; klec šířka 87 cm, hloubka 103 cm) spojuje přízemí až 5. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 135 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 130 cm.

WC:

Přístupná ani částečně přístupná toaleta není k dispozici.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 3/2018

Galerie:
Dům dětí a mládeže Praha 7   Dům dětí a mládeže Praha 7   Dům dětí a mládeže Praha 7   Dům dětí a mládeže Praha 7   Dům dětí a mládeže Praha 7
Mapa