ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum

Částečně přístupný
Kontakty

Bartákova 1200/4
Praha 4

telefon +420 241731510


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstup do areálu z ulice Bartákova je dvoukřídlou brankou (šířka 2x 124 cm), zvonková signalizace není k dispozici. Vedlejší vstup z ulice Na Strži je jednokřídlou brankou (šířka 150 cm), zvonková signalizace není k dispozici. Prostory DDM jsou umístěny v objektech A, B, C a D.

OBJEKT A

Přístup k objektu A je vyrovnávací rampou (sklon 10 %, délka 300 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 78 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace (výška 125 cm).

OBJEKT B

Vstup do objektu B je jednokřídlými dveřmi (šířka 78 cm) s vysokým prahem (výška 3 cm). K dispozici je zvonková signalizace (výška 123 cm).

OBJEKT C

Vstup do přízemí k fitness centru je jednokřídlými dveřmi (šířka 78 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je okýnko recepce (výška 95 cm).

OBJEKT D

Přístup k objektu je v podélném sklonu (až 11 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 85 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

OBJEKT A

V přízemí objektu se nachází prostory modelářského kroužku. V nepřístupném prvním a druhém patře je kromě administrativy objektu PC učebna a hudební kroužky. První a druhé patro s přízemím propojuje pouze schodiště. K dispozici je pouze běžné WC.

OBJEKT B

V přízemí objektu se nachází keramická dílna. V nepřístupném prvním a druhém patře jsou kromě administrativy objektu výtvarné kroužky. První a druhé patro s přízemím propojuje pouze schodiště. K dispozici je pouze běžné WC.

OBJEKT C

Fitness centrum se nachází v přízemí. V nepřístupném prvním patře je umístěna tělocvična. První patro s přízemím propojuje pouze schodiště. K dispozici je pouze běžné WC.

OBJEKT D

V přízemí objektu se nachází klub Déčko (herna, stolní tenis, učebny a další volnočasové aktivity) a upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průchody jsou širší než 80 cm. V nepřístupném prvním a druhém patře jsou další organizované kroužky (jazykové, hudební, dramatické,…). První patro s přízemím propojuje pouze schodiště.

Výtah:

Výtah není k dispozici v žádném objektu.

WC:

WC v objektu D

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 164 cm, hloubka 176 cm) je samostatná a nachází se v přízemí objektu D. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum   Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum   Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum   Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum   Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum   Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum   Dům dětí a mládeže Praha 4 - Hobby centrum
Mapa