ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových umění a sportů

Částečně přístupný
Kontakty

Bellušova 2759/72
Praha 13



mobil +420 777311083

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup do areálu budovy je z ulice Bellušova trvale otevřenou bránou. Komunikace v areálu jsou tvořeny hrubou kamenitou dlažbou, místy v obtížném podélném sklonu (až 10 %).

Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 100 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace (výška 144 cm) s obousměrnou komunikací. Následuje zádveří (šířka 300 cm, hloubka 239 cm) a další totožné dveře do interiéru budovy. Otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V přízemí objektu se nachází velký cvičební sál, šatny a sprchy bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu, upravená toaleta a jídelna, která se využívá i pro konání seminářů. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. V prvním patře se nachází byt správce, přístup do prvního patra je pouze po schodišti.

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory pro veřejnost se nachází v přízemí.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 85 cm; kabina šířka 230 cm, hloubka 173 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 115 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. V době mapování (10/2018) byla kabina využívána jako sklad.

Parkování:

K dispozici je 1 vyhrazené parkovací stání na parkovišti v areálu.

Poznámky:

Mapováno 10/2018

Galerie:
Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových...   Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových...   Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových...   Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových...   Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových...   Avaloka – klubové zařízení osobního rozvoje a škola bojových...
Mapa