ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Dětské hřiště Kaštánek

Částečně přístupný
Kontakty

Nad Královskou oborou
Praha 7





Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Zrekonstruované hřiště s hygienickým zázemím (více informací – viz Toalety) se nachází podél ulice U Královské obory. Celý areál je oplocený a dělí se na tři části, určené různým věkovým kategoriím.

Hřiště pro nejmenší děti má přístupový chodník z hrubší dlažby s prudkým stoupáním (sklon 15,5 %, délka 230 cm). Vstup je dvoukřídlou brankou (šířka 2x 140 cm), otevírá se mechanicky směrem dovnitř. Středová část hřiště má písčitý povrch, obvodová cesta je mlatová a kolem oplocení je travnatá plocha. Děti mají k dispozici velké pískoviště, skluzavku a více multifunkčních prvků. Podél cesty jsou umístěny lavičky.

Hřiště pro starší děti (6 – 12 let) má opět přístupový chodník z hrubší dlažby s prudkým stoupáním (sklon 20 %, délka 200 cm). Vstup je dvoukřídlou brankou (šířka 2x 120 cm), otevírá se mechanicky směrem dovnitř. Na hřišti se střídá mlatový, travnatý a tartanový povrch. Děti mají k dispozici velké pískoviště, skluzavku a dva multifunkční prvky. V areálu jsou rovněž umístěny lavičky.

WC:

Hygienické zázemí je součástí areálu hřiště. K objektu vede krátký chodník z hrubé dlažby. Částečně přístupná kabina (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 140 cm) je samostatná a uzamčená. Klíč je k dispozici u správce hřiště. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je zúžený (šířka 74 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Dětské hřiště Kaštánek   Dětské hřiště Kaštánek   Dětské hřiště Kaštánek   Dětské hřiště Kaštánek
Mapa