ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Café Útes a Bistro Coral

Přístupný
Kontakty

Račiněveská 2444
Praha 21 - Újezd nad Lesy

telefon +420 722925830


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Café Útes (1. Patro) a Bistro Coral (přízemí) se nacházejí ve stejné budově, mají však oddělené vstupy.

Komunikace v okolí objektu tvoří převážně kvalitní zámková dlažba. Dvoukřídlé dveře vstupu Bistra Coral se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Vstupní dveře do schodišťové chodby a k výtahu do 1. patra, kde se nachází Café Útes, jsou jednokřídlé (šířka 86 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u vstupů není k dispozici.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Bistro Coral je vybaveno stoly (výška 78 cm, podjezd 74 cm), prodejní pult je ve výšce 86 cm. K restauraci a kavárně Café Útes v 1. patře vedou z chodby od výtahu jednokřídlé dveře (šířka 89 cm). Café Útes je vybaveno stoly (výška 75 cm, podjezd 67 cm). V zadní části restaurace se nachází velký dětský koutek, zapuštěný v podlaze. U vstupu na terasu (dveře šířka 88 cm) jsou -2 nízké schody.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 105 cm, hloubka 125 cm) spojuje přízemí až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 95 cm). Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 110 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 83 cm; kabina šířka 156 cm, hloubka 145 cm) se nachází v 1. patře u výtahu. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky do strany. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 97 cm). U WC mísy chybí madla.

Parkování:

U objektu jsou 2 vyhrazená parkovací stání s dobrým přístupem.

Poznámky:

Mapováno 10/2016.

Galerie:
Café Útes a Bistro Coral   Café Útes a Bistro Coral   Café Útes a Bistro Coral   Café Útes a Bistro Coral   Café Útes a Bistro Coral   Café Útes a Bistro Coral
Mapa