ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Creperie Cafe Girafe

Částečně přístupný
Kontakty

Brandejsovo náměstí 1234/6
Praha - Suchdol



mobil +420 774329592

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dlážděná přístupová komunikace k objektu má obtížný příčný sklon (až 8 %). Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 87 cm) s prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. S výjimkou dveří na upravenou toaletu jsou průchody širší než 80 cm. Kavárna je vybavena stoly s možností podjezdu (výška 70 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici, prostory kavárny se nachází v přízemí.

WC:

K dispozici je upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 153 cm, hloubka 121 cm) z důvodu nedostatečných rozměrů. Přístup do kabiny je přes předsíň (dveře šířka 75 cm; předsíň šířka 130 cm, hloubka 160 cm). Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je blokovaný odpadkovým košem (šířka 56 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným madlem na straně u zdi. Madlo na straně u manipulačního prostoru není k dispozici.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání umístěná na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 4/2017

Galerie:
Creperie Cafe Girafe   Creperie Cafe Girafe   Creperie Cafe Girafe
Mapa