ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Club Café Tenis

Nepřístupný
Kontakty

Otovická 2865/109
Praha 20

telefon +420 608123416


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Část přístupové komunikace k areálu je v obtížném podélném sklonu (sklon až 15 %, délka cca 3 m). Povrch komunikace tvoří zámková dlažba. Kavárna se nachází v nepřístupném prvním patře budovy klubovny s vlastním vstupem přes venkovní terasu po schodišti (+4, +15 schodů). Zvonková signalizace není k dispozici. Další +1, -1 schod se nachází ve vstupních dveřích. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm. K dispozici jsou stoly s možností podjezdu (výška 70 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Kavárna využívá toalety klubovny v přízemí, kde je k dispozici i upravená toaleta. Přízemí a první patro spojuje pouze schodiště.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2017

Galerie:
Club Café Tenis   Club Café Tenis   Club Café Tenis   Club Café Tenis
Mapa