ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Hard Rock Cafe

Přístupný
Kontakty

Malé náměstí 142/3
Praha

telefon +420 228880818


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hard Rock Cafe nabízí ve čtyřech patrech čtyři bary a Rock Shop, prodejnu s limitovanými edicemi zboží Hard Rock.

Přístupový chodník má povrch z mozaikové dlažby. V otevřené vstupní hale je přímá jednoramenná rampa (sklon 7,5 %, šířka 174 cm, délka 326 cm) s oboustranným madlem (výška 102 cm). Hlavní vstup tvoří dvoukřídlé, trvale otevřené dveře (průjezd šířka 150 cm). Zvonková signalizace u dveří není.

Interiér:

Jednotlivá patra propojuje osobní výtah. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 76 cm) s možností podjezdu (výška 71 cm).

Výtah:

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 129 cm, hloubka 130 cm) spojuje přízemí až 4. patro. Klec je vybavena madlem (výška 112 cm) na čelní a boční stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 113 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 119 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 178 cm, hloubka 172 cm) je samostatná a nachází se v 1. patře.  Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 110 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Čtyři vyhrazená parkovací stání se nachází na Staroměstském náměstí u ulice Pařížská.

Poznámky:

Mapováno 9/2017

Galerie:
Hard Rock Cafe   Hard Rock Cafe   Hard Rock Cafe   Hard Rock Cafe   Hard Rock Cafe
Mapa