ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Cukrárna Na Pankráci

Částečně přístupný
Kontakty

Na Pankráci 1623/72
Praha 4

telefon +420 974849702


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupový chodník z ulice Děkanská vinice I (od stanice metra Pražského povstání) má v délce cca 15 m výrazný podélný sklon (13-15 %). Povrch komunikací v okolí tvoří asfalt s lehkými nerovnostmi. +2 schody před vstupem překonává přímá jednoramenná rampa (sklon 10 %, šířka 119 cm, délka 360 cm) s oboustranným madlem (výška 96 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 60 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u vstupu není.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou dále široké min. 80 cm. Výška pultu je 92 cm. K dispozici jsou stoly (výška 75 cm, podjezd výška 72 cm) se židlemi.

Výtah:

Výtah není k dispozici, převýšení je řešeno rampou (viz vstup).

WC:

Upravená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 264 cm, hloubka 150 cm) má nevhodnou dispozici. Toaleta je umístěna v oddělení WC muži a je volně přístupná. Neoznačené jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem dovnitř (!). Prostor pro vozík vedle WC mísy kotvené na pravé boční stěně je dostatečný (šířka 86 cm), přístup však může být komplikovaný. Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

U objektu jsou 2 vyhrazená parkovací stání umístěná v průchodu napravo od vstupu.

Poznámky:

Mapováno 3/2018

Galerie:
Cukrárna Na Pankráci   Cukrárna Na Pankráci   Cukrárna Na Pankráci   Cukrárna Na Pankráci   Cukrárna Na Pankráci   Cukrárna Na Pankráci
Mapa