ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kavárna Langhans

Částečně přístupný
Kontakty

Vodičkova 707/37
Praha 1

telefon +420 775416615


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kavárna se nachází ve dvoře Paláce Langhans. Vchod do budovy vede pasáží z ulice Vodičkova. Vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 79 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 119 cm) je umístěna vlevo u dveří. Za vstupem se nachází recepce (pult výška 117 cm), dále do dvora pak vede propojovací chodba se dvěma úseky ve sklonu (max. 7,5 %).

Povrch dvora s několika stolky tvoří převážně dřevěný rošt s pravidelnou spárou (šířka max. 2 cm) a vystouplými dělícími trámky (převýšení max. 4 cm). Dveře kavárny jsou dvoukřídlé (šířka 2x 62 cm), přičemž v letních měsících bývají otevřená obě křídla.

Interiér:

V přední části kavárny je pult (výška 117 cm) a jeden stolek. Do zadní místnosti vede zúžený průchod kolem schodiště (šířka 60 cm) a jednokřídlé dveře (šířka 80 cm) s prahem (výška 2 cm).

Prostor je vybaven typově různými stolky.

V 1. patře, přístupném pouze po schodišti, se nacházejí kanceláře společnosti Člověk v tísni.

Výtah:

Prostory kavárny se nachází v úrovni dvora. Výtah do patra není k dispozici.

WC:

Upravená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 156 cm, hloubka 146 cm) je samostatná a nachází se v přízemí ve spojovací chodbě do dvora. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Kabina má otočenou dispozici o 90° (WC mísa je kotvená na pravé boční stěně). Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. Toaleta je uzamčená, klíč je v recepci.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Kavárna Langhans   Kavárna Langhans   Kavárna Langhans   Kavárna Langhans
Mapa