ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Edison Film Hub

Nepřístupný
Kontakty

Jeruzalémská 1321/2
Praha 1

telefon +420 771142377


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komorní kino s kavárnou se nachází v přízemí Paláce Edison na nároží Jeruzalémské ulice a náměstí u kostela sv. Jindřicha. Hlavní vstup z parčíku je bariérový (+4 schody).

Vedlejší vstup se nachází v ulici Jeruzalémská v č. p. 1321/2. Povrch přístupového chodníku tvoří rovná mozaiková dlažba. Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 66 cm, vedlejší křídlo šířka 70 cm) s +1 nízkým schodem (výška 4 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace na recepci budovy (výška 96 cm) je umístěna vpravo u vstupu nad schodem. Za vstupem je schodiště (+4 schody) opatřené šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 225 kg; přepravní plocha šířka 81 cm, hloubka 96 cm). Manipulační plocha na spodní schodišťové podestě není dostatečná, na plošinu je možný pouze boční nástup. Zařízení je použitelné pouze za asistence personálu.

Chodba ve zvýšeném přízemí pak vede kolem recepce k uzamčeným dveřím do kavárny. Jednokřídlé dveře (šířka 95 cm) se ovládají pomocí čipové karty, opět pouze v doprovodu personálu.

Interiér:

Z prostorné kavárny vede bariérový vstup (+6 schodů) pro běžnou veřejnost do zadní části kinosálu. Návštěvníci s pohybovým omezením mohou využít technický vchod (dveře šířka 90 cm) do spodní části sálu, kde je vyhrazené místo vedle první řady sedaček.

Výtah:

Výtah není k dispozici, převýšení u vstupu je řešeno šikmou schodišťovou plošinou (viz Vstup).

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 76 cm; kabina šířka 148 cm, hloubka 154 cm) je samostatná a nachází se v chodbě nad schodištěm vedlejšího vstupu. Neoznačené jednokřídlé dveře do WC s vyrovnávacím nájezdem (sklon 22,5 %, délka 15 cm) a prahem (výška 3 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2019

Galerie:
Edison Film Hub   Edison Film Hub   Edison Film Hub   Edison Film Hub   Edison Film Hub   Edison Film Hub
Mapa