ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Gymnázium J. Heyrovského

Přístupný
Kontakty

Mezi Školami 2475/29
Praha 13

telefon +420 251050214


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Část přístupové komunikace k budově školy je v podélném sklonu (sklon 6 %, délka cca 20 m). Dlažba před vstupem vytváří krátký nájezd (sklon až 12 %, délka 250 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 137 cm). Z prostorného zádveří (šířka 477 cm, hloubka 370 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Všechny prostory školy jsou umístěny v přízemí až 2. patře. Jednotlivá patra jsou propojena osobním výtahem. Odborné učebny a kmenové třídy jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm). Školní jídelna je umístěna v 1. patře a je vybavena stoly s napevno ukotvenými židlemi. Možnost podjezdu (výška 68 cm) je z čela stolu.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 150 cm) spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 161 cm, hloubka 230 cm) je samostatná a nachází se ve všech třech patrech. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 97 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici, možnost běžného parkování je v areálu školy.

Poznámky:

Mapováno 9/2019

Galerie:
Gymnázium J. Heyrovského   Gymnázium J. Heyrovského   Gymnázium J. Heyrovského   Gymnázium J. Heyrovského   Gymnázium J. Heyrovského   Gymnázium J. Heyrovského   Gymnázium J. Heyrovského
Mapa