ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Rektorát

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Sedmipatrová budova Rektorátu ČZU má jednoduchý obdélníkový půdorys se vstupní (schodišťovou) halou na pravé straně objektu a levým křídlem, které tvoří trojtrakt se střední chodbou. Přístupnost jednotlivých pater je kromě schodiště (+ 15, + 15 schodů) zajištěna výtahem.

Chodník před budovou má podélný sklon (8 – 12 %). Vstup tvoří dva totožné vchody vedle sebe. Levý je využíván zejména jako vstup do internetového pavilonu. Hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 76 cm, vedlejší křídlo šířka 80 cm) s prahem (výška 1 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 355 cm, hloubka 167 cm) vedou do vstupní haly další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

Ve vstupní hale vpravo je vrátnice s pultem (výška 108 cm). Vedle vrátnice vlevo je k dispozici výtah spojující jednotlivá podlaží a podatelna s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Podatelna je vybavena pultem (výška 99 cm). Vedle podatelny vlevo je v oddělení WC ženy uzamčená částečně přístupná toaleta. Klíč je k dispozici na podatelně. V levé části vstupní haly je internetový pavilon s jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Pavilon je vybaven informačním pultem (výška 101 cm) a PC stoly s podjezdem (výška 73 cm). Přes pavilon jsou přístupné i prostory Helpdesk, seminární místnosti a kancelář Profesního a kariérového poradenství. Všechny tři místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka 80 cm) s prahem (výška 3 - 4 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

1. PATRO

Součástí schodišťové haly jsou běžné toalety a místnost pro doktorandy, přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 82 cm) s prahem (výška 2 cm). Dále lodžie s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) s prahem (výška 1 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Vstup na lodžii je zamezen nábytkem. Schodišťová hala je od křídla s hlavní chodbou oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 126 cm). Vstupy do všech místností jsou jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (max. 2 cm).

2. PATRO

Součástí schodišťové haly jsou běžné toalety a lodžie s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) s prahem (výška 1 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Schodišťová hala je od křídla s hlavní chodbou oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 126 cm). Vstupy do všech místností jsou jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (max. 2 cm).

3. PATRO

Součástí schodišťové haly jsou běžné toalety a lodžie s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) s prahem (výška 1 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Vstup na lodžii je zamezen nábytkem. Schodišťová hala je od křídla s hlavní chodbou oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 126 cm). Vstupy do všech místností jsou jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (max. 2 cm).

4. PATRO

Součástí schodišťové haly jsou běžné toalety a lodžie s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) s prahem (výška 1 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Mezi schodišťovou halou a křídlem s hlavní chodbou je volný průjezd. Vstupy do všech místností jsou jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (max. 2 cm).

5. PATRO

Součástí schodišťové haly jsou běžné toalety a lodžie s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) s prahem (výška 1 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Schodišťová hala je od křídla s hlavní chodbou oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 126 cm). Vstupy do většiny místností jsou jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (max. 2 cm). Pouze kancelář č. 507 je přístupná přes jednokřídlé dveře (šířka 70 cm).

6. PATRO

Součástí schodišťové haly jsou běžné toalety a lodžie s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm) s prahem (výška 1 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Mezi schodišťovou halou a křídlem s hlavní chodbou je volný průjezd. Vstupy do všech místností jsou jednokřídlými dveřmi (šířka min 80 cm) s prahem (max. 2 cm).

7. PATRO

V posledním patře se nacházejí pouze technické a provozní prostory.

SUTERÉN

Schodišťová hala je od křídla s hlavní chodbou oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 117 cm). Většina místností v suterénu je přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s prahem (výška 2 cm). Výjimku tvoří dvě učebny a kancelář S 14 (práh výška 3,5 cm), a depozitář S 17 s archivy S 10, S 11 a S 12 (práh výška 4 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 100 cm, hloubka 110 cm) spojuje jednotlivá podlaží.

WC:

Částečně přístupná uzamčená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 151 cm, hloubka 203 cm) je k dispozici v přízemí v levé části vstupní haly a je součástí oddělení WC ženy. Klíč je k dispozici na vedlejší podatelně. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 81 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Galerie:
ČZU - Rektorát   ČZU - Rektorát   ČZU - Rektorát   ČZU - Rektorát   ČZU - Rektorát   ČZU - Rektorát   ČZU - Rektorát
Mapa