ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Provozně ekonomická fakulta

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní budova Provozně ekonomické fakulty sestává ze starého křídla budovy s vlastním bariérovým vstupem a nového křídla se střední vstupní halou (CEMS). Přístup do nové budovy je bez převýšení. Nové a staré křídlo budovy je mezi sebou propojeno střední halou. Všechna patra jsou kromě schodiště (+ 12, + 12, schodů) propojena výtahem v hale. Samostatný objekt se třemi posluchárnami, původně propojený se starou budovou šikmou schodišťovou plošinou, je nově přístupný samostatným, nedostatečně upraveným vchodem.

STŘEDNÍ HALA

Vstupní dveře do dvoupodlažní střední haly CEMS jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 92 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 280 cm, hloubka 686 cm) vedou do interiéru další totožné dvoukřídlé dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. 

HLAVNÍ BUDOVA

Hlavní budovu tvoří dvě křídla s trojtraktovou dispozicí, jejíž chodba prochází i střední halou. Levé křídlo (stará budova) má samostatný vstup cca 50 m vlevo od hlavního vstupu. Před vstupem jsou + 2 schody (výška 15 cm, hloubka 30 cm). Dvoukřídlé dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do interiéru další totožné dveře. Další vstup se nachází na boční straně pravého křídla (nové budovy) a je tvořen dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 75 cm, vedlejší křídlo šířka 87 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven, třetí vstup je v zadní části budovy a je tvořen jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm), otevírají se mechanicky směrem ven.

SAMOSTATNÝ OBJEKT S POSLUCHÁRNAMI

Vstup z venkovního prostředí je přes čtvery jednokřídlé dveře (šířka 91 cm), před kterými je + 1 schod (výška 24 cm). Převýšení u pravého vstupu nedostatečně kompenzuje kovová rampa (sklon 25 %, šířka 102 cm, délka 112 cm), zakončená přímo vstupními dveřmi. Rampa není opatřena madly.

Interiér:

STŘEDNÍ HALA

V přízemí haly se nachází částečně přístupná toaleta, výtah a 4 stejné cvičebny (C 11, C 12, C 13, C 14) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm). Cvičebny jsou vybaveny stoly s podjezdem (výška min. 70 cm). V zadní části haly jsou 2 totožné posluchárny (E 4, E 5) přístupné dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 48 cm) s prahem (výška 2 cm). Posluchárny jsou vybaveny stoly s podjezdem (výška 74 cm).

Ve druhém podlaží haly se nachází přístupná toaleta a 4 stejné cvičebny (C 21, C 22, C 23, C 24) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm). Cvičebny jsou vybaveny stoly s podjezdem (výška min. 70 cm). Dále jsou zde kanceláře a kabinety s jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) a prahem (výška max. 2 cm). Výtah vstupní haly propojuje i 3. a 4. patro celého objektu.

HLAVNÍ BUDOVA

PŘÍZEMÍ

Hlavní budovu tvoří dvě křídla s trojtraktovou dispozicí, jejíž chodba prochází i střední halou. Střední chodba je rozdělena třemi dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm). V přízemí se nachází dvě totožné učebny (E 115, E 119) s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s prahem (výška 3,5 cm). Učebny jsou vybaveny stoly s podjezdem (výška 71 cm). Dále se zde nachází zasedací místnost, infocentrum, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm), výjimku tvoří kancelář č. 131, přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 70 cm).

1. PATRO

Chodba rozdělená třemi dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 75 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm) prochází i prvním patrem střední haly. Nachází se zde tři cvičebny (E 223, E 239, E 255), děkanát, studijní oddělení, zasedací místnost, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

2. PATRO

Chodba je rozdělená třemi dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 75 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm). Nachází se zde přístupná toaleta, 6 cvičeben (E 309, E 315, E 323, E 333, E 341, E 355), kanceláře a kabinety. Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). Manipulační prostor na chodbě je omezen mobilními lavicemi.

3. PATRO

Chodba je rozdělená třemi dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 78 cm, vedlejší křídlo šířka 84 cm). Nachází se zde přístupná toaleta, 4 cvičebny (E 409, E 423, E 431, E 439), knihovna, archiv, zasedací místnost, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). Manipulační prostor na chodbě je omezen mobilními lavicemi.

4. PATRO A SUTERÉN

V posledním patře a v suterénu jsou pouze provozní a technické prostory

SAMOSTATNÝ OBJEKT S POSLUCHÁRNAMI

Nachází se zde tři stejné posluchárny amfiteátrového typu (E 1, E 2, E 3) s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 71 cm, vedlejší křídlo šířka 77 cm). Na podium vedou + 3 schody (výška 16 cm, hloubka 30 cm). Vyhrazené místo není k dispozici.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 120 cm, hloubka 140 cm) se nachází ve střední hale.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 202 cm) je k dispozici v přízemí střední haly CEMS. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený dřevěným pultem (šířka 72 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 202 cm) je k dispozici v 1. patře střední haly CEMS. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je omezený dostatečný (šířka 97 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Dvě totožné přístupné toalety (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 188 cm) jsou k dispozici ve 2. a 3. patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 83 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Galerie:
ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta   ČZU - Provozně ekonomická fakulta
Mapa