ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Aula

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Aula je využívána zejména u příležitosti promocí a slavnostních příležitostí. Objekt tvoří velký sál přes dvě podlaží s nepřístupným balkónem a šatnou umístěnou v suterénu budovy.

Hlavní vstup tvoří 4 stejné vchody vedle sebe, pro osoby s omezenou schopností pohybu je upraven pravý vstup (viz níže). Před všemi čtyřmi vchody jsou + 3 schody. Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 152 cm, hloubka 175 cm) vedou do foyer auly další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. Před pravým vstupem je k dispozici přímá rampa (sklon 5 %, šířka 129 cm, délka 860 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 98 cm). Vstup je řešen jednokřídlými dveřmi (šířka 88 cm), které vedou ze strany do zádveří. Otevírají se mechanicky směrem ven. Při otevření obou křídel následujících dveří zasahuje jejich vedlejší křídlo do průjezdné šířky upraveného vstupu a zužuje průjezd (šířka 72 cm).

Interiér:

V prostorném foyer se nachází pult (výška 75 cm) využívaný pro občerstvení, částečně přístupná toaleta a dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm) vedoucí do sálu. Otevírají se mechanicky směrem ven. Sál je vybaven ukotvenými sedačkami, místa vyhrazená pro osoby na vozíku (hloubka 184 cm) se nacházejí mezi první řadou a podiem. Hlavní část podia je vyvýšená (+ 3 schody, výška 15 cm, hloubka 30 cm), za ní následuje druhá část podia přístupná přes dalších + 6 schodů.

Dvoukřídlé dveře (šířka 2x 73 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř, spojují hlavní část podia se zádveřím zadního vstupu pro promující. V zádveří jsou - 3 schody (výška 15 cm, hloubka 30 cm), za kterými následují jednokřídlé dveře (šířka 80 cm) vedoucí na prostranství vedle auly.

Součástí objektu je nepřístupný balkon sálu (+ 12, + 12 schodů) a nepřístupná šatna v suterénu (- 10, - 10 schodů).

Výtah:

Všechny prostory se nacházejí v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 155 cm) se nachází ve foyer sálu a je přístupná přes předsíň (šířka 169 cm, hloubka 211 cm) bez dveří (volný průjezd šířka 93 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je nedostatečný (šířka 75 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním sklopným madlem na straně u místa pro vozík.

Parkování:

U objektu je jedno vyhrazené parkovací stání.

Galerie:
ČZU - Aula   ČZU - Aula   ČZU - Aula   ČZU - Aula   ČZU - Aula   ČZU - Aula   ČZU - Aula   ČZU - Aula
Mapa