ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Pětipatrová budova FAPPZ je rozdělena hlavní vstupní halou na dvě křídla s trojtraktovou dispozicí, která se opakuje ve všech podlažích. Jednotlivá patra jsou kromě schodiště (+ 12, + 12 schodů) propojena třemi srovnatelnými výtahy. Z hlavní haly v přízemí je rovněž přístup k zadnímu traktu s posluchárnami. Objekt má celkem 4 vstupy. Dva vedou do hlavní budovy, další dva do zadního traktu.

HLAVNÍ BUDOVA

Před hlavním vstupem do budovy jsou + 3 schody kompenzované přímou rampou (sklon 9,1 %, šířka 158 cm, délka 280 cm). Rampa není opatřena madly. Dvoukřídlé dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do haly další totožné dveře.

Druhý vstup do budovy se nachází cca 50 m vlevo od hlavního. Před vedlejším vstupem jsou + 2 schody kompenzované přímou rampou (sklon 11,2 %, šířka 148 cm, délka 291 cm). Rampa není opatřena madly. Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 87 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

ZADNÍ TRAKT

Z venkovních prostor vedou do zadního traktu dva vstupy. První vstup ze směru od objektu FAPPZ Katedry veterinárních disciplín je přes jednokřídlé dveře (šířka 89 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Druhý ze směru od objektů FAPPZ Pavilon A a B přes + 1 schod (výška 12 cm) a jednokřídlé dveře (šířka 88 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

Za hlavním vstupem vlevo se nachází vrátnice s pultem (výška 110 cm) a okénko šatny (výška 73 cm). Hala rozděluje budovu na dvě křídla, obě chodby jsou od haly odděleny dvoukřídlými, trvale otevřenými dveřmi (průjezd 132 cm). V přízemí se nachází celkem 4 učebny (č. 14, 19, 22, 28), laboratoř, malá zasedací místnost, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). Naproti vstupním dveřím je v hlavní hale přístup do zadního traktu, kolem tří výtahů (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 150 cm) a bufetu vybaveného stoly s podjezdem (výška 73 cm) a pultem (výška 96 cm). Z prostoru občerstvení je vstup na zahrádku jednokřídlými dveřmi (šířka 92 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven.

ZADNÍ TRAKT

Trakt s posluchárnami je z haly přístupný přes trvale otevřené dvoukřídlé dveře (šířka průjezdu 132 cm). Nachází se zde celkem 4 stejné posluchárny (č. I, II, III, IV), s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 71 cm, vedlejší křídlo šířka 74 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. V přední části posluchárny je vyhrazené místo pro osobu na vozíku (šířka 300 cm, hloubka 115 cm) se stolem s podjezdem (výška 93 cm). Dále se zde nachází upravená toaleta, která je přesto hodnocena jako nepřístupná, počítačová učebna a velká zasedací místnost. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 90 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

1. PATRO

Hala s výtahy rozděluje prostor patra na dvě křídla, která jsou od haly oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 132 cm). V levém křídle se v oddělení WC ženy nachází upravená toaleta, která je přesto hodnocena jako nepřístupná, děkanát a studijní oddělení (místnost č. 114) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 4 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Místnost je vybavena pultem (výška 162 cm). Na patře jsou celkem 3 učebny (č. 126, 132, 137) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Dále se zde nacházejí kabinety a kanceláře, všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahy (výška max. 2 cm).

2. PATRO

Hala s výtahy rozděluje prostor patra na dvě křídla, která jsou od haly oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 132 cm). Na patře je celkem 6 učeben (č. 208, 218, 220, 226, 233, 237), kabinety a kanceláře, všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahy (výška max. 2 cm).

3. PATRO

Hala s výtahy rozděluje prostor patra na dvě křídla, která jsou od haly oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 132 cm). Na patře se nachází učebna (č. 322), laboratoře, kabinety a kanceláře, všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahy (výška max. 2 cm).

4. PATRO

Hala s výtahy rozděluje prostor patra na dvě křídla, která jsou od haly oddělena trvale otevřenými dvoukřídlými dveřmi (průjezd 132 cm). Na patře se nachází 2 učebny (č. 431, 435), knihovna, laboratoře, kabinety a kanceláře, všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahy (výška max. 2 cm).

5. PATRO

Toto patro slouží pouze jako provozní a technické prostory.

Výtah:

Tři totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 150 cm) propojují přízemí až 4. patro.

WC:

V objektu se nacházejí dvě upravené toalety, které jsou přesto hodnoceny jako nepřístupné.

První toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 151 cm, hloubka 257 cm) je k dispozici v zadním traktu u poslucháren. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Druhá toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 197 cm, hloubka 133 cm) se nachází v 1. patře v levém křídle hlavní budovy a je přístupná přes dvě předsíně (1. předsíň dveře šířka 80 cm; místnost šířka 218 cm, hloubka 150 cm; 2. předsíň dveře šířka 80 cm; místnost šířka 140 cm, hloubka 416 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 128 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. Do prostoru pro vozík zasahuje sklopné madlo u umyvadla.

Galerie:
ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...   ČZU - Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdroj...
Mapa