ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Fakulta lesnická a dřevařská

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup do staré třípatrové budovy FLD je zajištěn propojením s novou budovou FŽP spojovacím krčkem v 1. patře (viz. objekt FŽP). Kromě schodiště jsou jednotlivá patra propojena dvěma uzamčenými výtahy, osobním a nákladním.

Dvoukřídlé dveře spojovacího krčku z 1. patra budovy FŽP se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

1. PATRO

Za vstupem se nachází schodišťová hala s osobním výtahem a nákladním výtahem. Oba výtahy jsou uzamčené, v případě potřeby by student na vozíku dostal vlastní klíč. Schodišťová hala dělí podlaží na dvě křídla. V levé části přístupné dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) jsou zbývající prostory FŽP – učebna č. 171 a č. 155 s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm) a kabinety. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). V pravé části přístupné dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm) se nachází děkanát. Všechny kanceláře a kabinety mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

2. PATRO

Schodišťová hala s výtahy dělí podlaží na dvě křídla. Z haly vedou do posluchárny L 1 jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm). Posluchárna je vybavena lavicemi s pevnými židlemi. V levém křídle přístupném dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) se nachází dvě učebny č. 255 a 271 s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm). Učebny jsou vybaveny lavicemi s nedostatečným podjezdem (výška 62 cm). Kanceláře a kabinety mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). V pravém křídle přístupném dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm) se nachází cvičebna č. 232, laboratoře, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

3. PATRO

Schodišťová hala s výtahy dělí podlaží na dvě křídla. Z haly vedou do posluchárny L 2 jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm). Posluchárna je vybavena lavicemi s pevnými židlemi. V levém křídle přístupném dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) se nachází laboratoře, kabinety a kanceláře s jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). V pravém křídle přístupném dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm) se nachází cvičebna č. 332, laboratoře, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

SNÍŽENÉ PŘÍZEMÍ

Schodišťová hala s výtahy dělí podlaží na dvě křídla. V levém křídle přístupném dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) se nachází cvičebna č. 054, a zkušebna č. 056 s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 73 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm), dále kabinety a kanceláře s jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). V pravém křídle přístupném dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) se nachází učebna č. 023, cvičebny č. 016 a 017, PC pracovna, pitevna, archiv, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

Výtah:

Osobní výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) propojuje snížené přízemí až 3. patro a je uzamčený.

Nákladní výtah (mechanicky otevírané dveře šířka 182 cm; klec šířka 182 cm, hloubka 230 cm) propojuje snížené přízemí až 3. patro a je uzamčený.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí. Je možné využít přístupnou toaletu v budově FŽP (viz. objekt FŽP).

Galerie:
ČZU - Fakulta lesnická a dřevařská   ČZU - Fakulta lesnická a dřevařská   ČZU - Fakulta lesnická a dřevařská   ČZU - Fakulta lesnická a dřevařská
Mapa