ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Fakulta životního prostředí

Přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Budova FŽP vnikla připojením nové budovy ke starému objektu Fakulty lesnické a dřevařské. Čtyřpodlažní budova má vlastní vstup bez převýšení. Přízemí a první patro je věnováno převážně posluchárnám, učebnám a laboratořím. Ve druhém a třetím patře jsou zejména kabinety profesorů, administrativní zázemí a kanceláře. Budova je kromě schodišť propojena třemi výtahy.

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu do budovy se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do interiéru budovy další totožné dveře.

Interiér:

Za vstupem se nachází recepce opatřená pultem (výška 120 cm) a bistro vybavené stoly s podjezdem (výška 71 cm) a výdejním pultem (výška 78 cm). V prostorné hale přízemí se nachází 7 laboratoří, studijní oddělení, učebna, PC místnost a dvě přístupné toalety. Laboratoře č. 013, 014, 016, 017, 019 a učebna č. 030 mají dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo 101 cm, vedlejší křídlo 57 cm), laboratoř č. 012 a PC místnost jednokřídlé dveře (šířka 80 cm) a laboratoř č. 020 a kancelář studijního oddělení jednokřídlé dveře (šířka 101 cm). Kromě schodiště (+ 12, + 12 schodů) je  přístupné výtahem v hale.

1. PATRO

V patře se nachází dvě velké posluchárny (Z1 a Z2) s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 91 cm, vedlejší křídlo šířka 66 cm), vyhrazená místa jsou k dispozici ve spodní části posluchárny. Dále jsou zde k dispozici tři seminární místnosti (č. 115, 116, 117) s totožnými dveřmi jako mají posluchárny a dvě PC místnosti s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 95 cm, vedlejší křídlo šířka 33 cm). V tomto patře je i propojovací krček, sloužící jako hlavní vstup do budovy Fakulty lesnické a dřevařské.

2. PATRO

Druhé a třetí patro je přístupné dvěma výtahy, které se nachází vlevo za hlavním vstupem do budovy. Schodišťová chodba s výtahy dělí podlaží na dvě křídla dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 32 cm). V levé části je běžná toaleta a zasedací místnost (č. 239) s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 30 cm). V pravé části je seminární místnost (č. 215), PC učebna, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm). K dispozici je přístupná toaleta.

3. PATRO

Schodišťová chodba s výtahy dělí podlaží na dvě křídla dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 32 cm). V levé části je běžná toaleta a učebna (č. 342) s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 30 cm). V pravé části jsou pouze kanceláře a kabinety. Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm). K dispozici je přístupná toaleta.

Výtah:

Výtah v hale (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 120 cm, hloubka 160 cm) spojuje přízemí a 1. patro.

Dva výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 149 cm), které se nachází vlevo za hlavním vstupem do budovy, spojují přízemí a třetí patro.

WC:

Dvě totožné přístupné toalety (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 179 cm) se nacházejí v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 99 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.
Další dvě přístupné toalety (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 260 cm, hloubka 171 cm) jsou umístěny ve druhém a třetím patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 97 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Fakulta životního prostředí   ČZU - Fakulta životního prostředí   ČZU - Fakulta životního prostředí   ČZU - Fakulta životního prostředí   ČZU - Fakulta životního prostředí   ČZU - Fakulta životního prostředí   ČZU - Fakulta životního prostředí
Mapa