ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Kolej EFG, restaurace G

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

V pětipodlažní budově kolejí E, F, G se nachází celkem 3 pokoje s upraveným hygienickým zázemím pro studenty s omezenou schopností pohybu. Budova má dva hlavní vstupy. Bez převýšení je vstup do bloku E, blíže k upraveným pokojům. Jednotlivá patra jsou kromě schodiště propojena výtahy. Součástí objektu je také restaurace Klub G a Poradenské středisko pro studenty se speciálními potřebami.

BLOK E

Vstupní dveře bloku E jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 85 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 557 cm, hloubka 220 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Za vstupem vpravo je recepce s pultem (výška 116 cm).

BLOK G

Před venkovním vstupem do bloku F, který slouží zároveň pro blok G, se nachází + 1 schod (výška 19 cm). Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 69 cm) s prahem (výška 2 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 378 cm, hloubka 296 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

KLUB G

Klub G je zvenku přístupný komunikací v podélném sklonu (6 %). Na terase před vstupem do klubu jsou stoly s pevnými lavicemi. U vstupu je + 1 schod (výška 13 cm). Vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 80 cm) s prahem (výška 2 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

PORADENSKË STŘEDISKO PRO STUDENTY SE SPECIÁLNÍMI POTŘEBAMI ČZU

Středisko se nachází ve spojovacím můstku mezi blokem E a F a z uliční úrovně je přístupné přímou rampou (sklon 8 %, šířka 136 cm, délka 383 cm), která kompenzuje + 3 schody (výška 12 cm, hloubka 32 cm). Rampa není opatřena madly. Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 93 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

BLOK E

Za vstupem vpravo je recepce s pultem (výška 116 cm). Za vstupem vlevo se nachází přístup na zvýšené přízemí bloku E přes + 4 schody, které kompenzuje přímá rampa (sklon 10 %, šířka 117 cm (místně zúženo na 90 cm), délka 622 cm). Rampa je opatřena jednostranným madlem (výška 89 cm). Ve zvýšeném přízemí se nachází 2 pokoje (č. E1, č. E2) s upraveným hygienickým zázemím pro osoby s omezenou schopností pohybu. Všechny místnosti včetně pokojů mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). Jednotlivá patra bloku E spojuje výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 105 cm, hloubka 115 cm).

BLOK F

Od vstupu rovně je možné projít chodbou do bloku F, kde se v přízemí nachází třetí pokoj (č. 21) s upraveným hygienickým zázemím pro osoby s omezenou schopností pohybu. Všechny místnosti včetně pokojů mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). Jednotlivá patra bloku F jsou kromě schodiště propojena výtahem.

BLOK G

Za vstupem vlevo je průchod do bloku F, rovně pak chodba vedoucí směrem k bloku G. Na chodbě vlevo je vnitřní vstup do Klubu G jednokřídlými dveřmi (šířka 94 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Chodba k bloku G je zakončena + 3 schody, které kompenzuje přímá rampa (sklon 12,5 %, šířka 100 cm, délka 440 cm). V bloku G se nacházejí pouze pokoje bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm). Jednotlivá patra bloku G propojuje výtah.

KLUB G

Interiér je vybaven stoly s podjezdem (výška 70 cm).

PORADENSKË STŘEDISKO PRO STUDENTY SE SPECIÁLNÍMI POTŘEBAMI ČZU

Všechny dveře střediska jsou jednokřídlé (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 105 cm, hloubka 115 cm) spojuje jednotlivá patra bloku E

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 81 cm; klec šířka 105 cm, hloubka 115 cm) spojuje jednotlivá patra bloku F.

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 105 cm, hloubka 115 cm) spojuje jednotlivá patra bloku G.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 236 cm, hloubka 168 cm) s upravenou sprchou je součástí hygienického zázemí tří upravených pokojů. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 174 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Sprcha s otevřeným sprchovým koutem je vybavena sklopným sprchovacím sedátkem a madly. Přístup k sedátku je z pohledu od vstupu do kabiny zprava. Prostor pro vozík vedle sedátka je dostatečný (šířka 80 cm).

Galerie:
ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G   ČZU - Kolej EFG, restaurace G
Mapa