ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Menza

Přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Menza se nachází v 1. patře dvoupoatrového objektu a je rozdělená na studentskou a zaměstnaneckou část. 2. patro slouží jako provozní a technická část budovy. Jednotlivá patra jsou kromě schodiště propojena výtahem, který je umístěn u upraveného vedlejšího vstupu do budovy.

Hlavní vstup do budovy je bariérový (+ 4 schody), dvoukřídlé dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do haly další totožné dveře.
Vedlejší upravený vstup se nachází cca 8 m vlevo od hlavního a je tvořen dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 86 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Za dveřmi je k dispozici průchozí výtah spojující uliční úroveň se zvýšeným přízemím a 1. patrem.

Interiér:

V hlavní hale jsou k dispozici dvě částečně přístupné toalety na oddělení WC muži a WC ženy, dále schodiště (+ 11, + 11 schodů) vedoucí zvlášť do prostor zaměstnanecké a studentské menzy a ČZU Shop, trvale otevřený do haly.

1. PATRO

V 1. patře se nachází prostory menzy. Od výtahu vedou do prostor zaměstnanecké části dvoje dvoukřídlé dveře (šířka 2x 90 cm). Do studentské části vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 91 cm), které se otevírají mechanicky směrem k výtahu. Menza je vybavena stoly s podjezdem (výška 71 cm) a výdejním pultem (výška 86 cm).

2. PATRO

2. patro slouží jako provozní a technická část budovy.

Výtah:

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje uliční úroveň se zvýšeným přízemím a 1. patrem.

WC:

Dvě částečně přístupné toalety se nacházejí v hlavní hale ve zvýšeném přízemí v oddělení WC ženy a WC muži. Toaleta v oddělení WC muži (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 152 cm, hloubka 325 cm) je přístupná přes předsíň (dveře šířka 90 cm; místnost šířka 601 cm, hloubka 368 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 140 cm). Toaletní mísa není vybavena madly.
Toaleta v oddělení WC ženy (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 152 cm, hloubka 320 cm) je přístupná přes předsíň (dveře šířka 90 cm; místnost šířka 620 cm, hloubka 386 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 120 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným madlem na straně u zdi.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Menza   ČZU - Menza   ČZU - Menza   ČZU - Menza   ČZU - Menza   ČZU - Menza   ČZU - Menza
Mapa