ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Pavilon T, Klub C

Přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dvoupodlažní objekt pavilonu „T" je využíván fakultami PEF a FTZ. Nachází se zde velká posluchárna přes dvě podlaží, děkanát FTZ, kabinety, učebny a laboratoře. Budova má dva upravené vstupy a tři přístupné toalety. Čtvrtá toaleta se nachází v Klubu C, který je součástí budovy. Jednotlivá patra jsou kromě schodiště propojena výtahem.

Před hlavním vstupem do budovy se nachází + 4 jezdecké schody, které jsou kompenzovány přímou dvouramennou rampou (1. úsek sklon 7,6 %, šířka 176 cm, délka 445 cm, 2. úsek sklon 6,8 %, šířka 176 cm, délka 553 cm). Rampa je opatřena drsným povrchem a oboustranným madlem (výška 90 cm). Hlavní vstupní dveře do objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 83 cm, vedlejší křídlo šířka 84 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Vedlejší vstup je k dispozici na pravé straně budovy cca 30 m od hlavního vstupu. Před vedlejším vstupem se nachází + 3 schody (výška 13 cm, hloubka 35 cm), které jsou kompenzovány přímou rampou (sklon 7,4 %, šířka 161 cm, délka 800 cm). Rampa je opatřena drsným povrchem a oboustranným madlem (výška 90 cm). Dveře vedlejšího vstupu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 88 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Před hlavním vstupem do Klubu C je schodiště (+ 8 schodů). Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 94 cm, vedlejší křídlo šířka 59 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V době mapování zneprůchodněný vedlejší vstup se nachází na opačné straně budovy, k příchodu je možné využít rampu vedlejšího vstupu pavilonu „T". Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 93 cm, vedlejší křídlo šířka 92 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup je možný i z chodby v přízemí Pavilonu „T" dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm), tyto dveře jsou však běžně uzamčeny a nepoužívají se.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

V centru dispozice přízemí se nachází vstup do spodní části posluchárny T1 přes dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Na podium vedou + 4 schody. Prostor mezi spodní řadou a podiem je možné využít pro osoby na vozíku. V přízemí se nachází celkem 5 učeben (T135, T137, T219, T220, T221) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Učebny jsou vybaveny stoly s podjezdy (výška min. 70 cm). Dále přístupná toaleta, zasedací místnost, děkanát FTZ, kanceláře a kabinety, do všech místností vedou jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm). Chodba je dělena dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 83 cm, vedlejší křídlo šířka 71 cm). V zadní části budovy je k dispozici průchozí výtah, který kompenzuje schodiště (+ 16, + 16 schodů) do 1. patra a schodiště (- 11, - 11 schodů) do suterénu.

1. PATRO

V 1. patře se nachází vstup do horní úrovně posluchárny T1 přes dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven a 3 učebny (T219, T220, T221) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Učebny jsou vybaveny stoly s podjezdem (výška 74 cm). Dále se zde nachází přístupná toaleta, kabinety a kanceláře. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm).

SUTERÉN

V suterénu se nacházejí laboratoře FTZ s jednokřídlými dveřmi (šířka min 90 cm), přístupná toaleta a šatna s hygienickým zázemím bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Šatna je vybavena skříňkami se zámky (výška 57 – 134 cm). Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm). Chodba je dělena dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm).

KLUB C

Klub je vybaven stoly s podjezdem (výška 70 cm). V přední části se nachází přístupná toaleta.

Výtah:

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) spojuje suterén a 1. patro.

WC:

V objektu se nachází celkem 4 přístupné toalety.
První toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 201 cm, hloubka 225 cm) je k dispozici v přízemí a je přístupná přes předsíň (dveře šířka 90 cm; místnost šířka 163 cm, hloubka 450 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 134 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.
Druhá toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 223 cm, hloubka 174 cm) je k dispozici v 1. patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 166 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.
Třetí toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 179 cm, hloubka 165 cm) je k dispozici v suterénu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.
Čtvrtá toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 160 cm) je součástí klubu C a je přístupná přes předsíň (dveře šířka 90 cm; místnost šířka 156 cm, hloubka 428 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 96 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C   ČZU - Pavilon T, Klub C
Mapa