ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní budova KTV se nachází ve sportovním areálu ČZU. Jednopodlažní objekt s upraveným vstupem obsahuje bazén, dvě tělocvičny a posilovnu. Dále se v areálu nachází otevřený stadion s vlastním sociálním a hygienickým zázemím, volejbalové hřiště a tenisové kurty.

HLAVNÍ BUDOVA

Před vstupem do budovy se nachází přímá rampa (sklon 9 %, šířka 130 cm, délka 481 cm), která kompenzuje + 2 schody (výška 14 cm, hloubka 30 cm). Rampa je opatřena oboustranným madlem (výška 104 cm). Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (hlavní křídlo šířka 92 cm, vedlejší křídlo 47 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V prostorné hale se vpravo nachází recepce s pultem (výška 95 cm). Vnitřní dvůr je přístupný jednokřídlými dveřmi (šířka 77 cm), které se otevírají mechanicky směrem do dvora. Komunikaci na zatravněné ploše dvora tvoří dlážděný chodník (šířka 60 cm).

VENKOVNÍ SPORTOVIŠTĚ

Přístup k venkovnímu stadionu je bez převýšení jednokřídlou brankou (šířka 80 cm).
Povrch běžecké dráhy tvoří tartan, fotbalové hřiště je zatravněné. V areálu se nachází rovněž menší oplocené hřiště s umělou trávou přístupné jednokřídlou brankou (šířka 155 cm), před kterou je nájezd (sklon 10 %, délka 120 cm). Antukové tenisové kurty, kurty s umělým povrchem i volejbalové hřiště jsou přístupné bez převýšení.

Interiér:

HLAVNÍ BUDOVA
V levém křídle budovy je bazén se sociálním a hygienickým zázemím. Mužské i ženské šatny jsou totožné. Šatny jsou z chodby přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s prahem (výška 2 cm). K dispozici jsou skříňky opatřené zámky (výška 35 cm a 134 cm) a mobilní lavice. Z Prostoru šaten do hygienického zázemí vede nájezd (sklon 9 %, šířka 108 cm, délka 60 cm). Součástí oddělení muži je přístupná toaleta, v oddělení ženy je upravená toaleta hodnocená jako nepřístupná. Sprchy (ovládání na stisk výška 110 cm) jsou v podobě otevřených boxů bez obrubníků. Dveře k bazénu jsou jednokřídlé (šířka 81 cm) s prahem (výška 3,5 cm). Hrana bazénu je na úrovni hladiny vody. Součástí vybavení není bazénový zvedák.
V pravém křídle budovy je posilovna a dvě tělocvičny. Šatny jsou z chodby přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). K dispozici jsou skříňky opatřené zámky (šatna ženy výška 95 cm; šatna muži výška 35 cm a 134 cm) a mobilní lavice. Hygienické zázemí tvoří pouze běžné WC a otevřené sprchové boxy (ovládání na stisk výška 110 cm) bez obrubníků. Vstup do posilovny, velké i malé tělocvičny je dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 71 cm, vedlejší křídlo šířka 74 cm), ve kterých se nachází + 1 schod (výška 10 cm).

VENKOVNÍ SPORTOVIŠTĚ

Součástí stadionu je hygienické a sociální zázemí. Před toaletami je nájezd (sklon 9 %, délka 100 cm). Oddělení WC muži obsahuje pouze běžné WC, přístupná toaleta je v oddělení WC ženy. Celkem jsou zde k dispozici 4 šatny s jednokřídlými dveřmi (šířka 82 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Před šatnami je + 1 schod (výška 7 cm). Šatny jsou opatřeny lavicemi. Z šaten vedou jednokřídlé dveře (šířka 80 cm) k otevřeným sprchovým boxům (páková baterie výška 103 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

HLAVNÍ BUDOVA

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 218 cm) je součástí mužských šaten v zázemí bazénu. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 96 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.
Součástí ženských šaten je upravená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 188 cm, hloubka 218 cm) hodnocená jako nepřístupná z důvodu směru otevírání dveří. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 84 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

VENKOVNÍ SPORTOVIŠTĚ

Přístupná toaleta je součástí hygienického zázemí stadionu. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 120 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

 

Galerie:
ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy   ČZU - SportCentrum, katedra tělesné výchovy
Mapa