ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín

Přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dvoupatrová budova má celkem tři vstupy, všechny jsou upravené bez převýšení. Hlavní vstup je umístěn na delší straně objektu, dva vedlejší pak na obou koncích kratších stran. V objektu se nachází přístupná a částečně přístupná toaleta, všechna patra jsou propojena výtahem.

Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 91 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 250 cm, hloubka 344 cm) vedou do haly další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.
Na levé straně budovy je vedlejší vstup přes jednokřídlé dveře (šířka 89 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Další vchod na pravé straně slouží pro příchod k posluchárně C1. Před dveřmi je nájezd (sklon 7 %, šířka 209 cm, délka 233 cm). Vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 91 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

V přízemí jsou k dispozici 4 cvičebny (č. 109, 111, 112, 118), všechny mají jednokřídlé dveře (šířka 90 cm) a jsou vybavené stoly s podjezdem (výška 70 cm). Dále pitevna a šatna (výška spodního zámku 123 cm) s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), posluchárna C1 s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 85 cm, vedlejší křídlo šířka 45 cm). Posluchárna je od hlavní haly oddělena jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm). Rovněž je zde částečně přístupná toaleta. Do prvního patra vede z haly schodiště (+ 14, + 8 schodů), které je kompenzováno výtahem.

1. PATRO

V 1. patře je učebna č. 241 vybavená stoly s podjezdem (výška 71 cm), přístupná přes jednokřídlé dveře (šířka 80 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Dále se zde nachází kanceláře a kabinety, všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm). Do druhého patra vede kromě výtahu schodiště (+ 11 schodů).

2. PATRO

Ve druhém patře se kromě přístupné toalety nachází pouze laboratoře pro zaměstnance, kanceláře a kabinety. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; průchozí klec šířka 105 cm, hloubka 139 cm) spojuje přízemí a 2. patro.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 157 cm, hloubka 161 cm) je k dispozici v přízemí v hlavní hale. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 96 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. Madlo u zdi nelze sklopit kvůli schránce na toaletní papír.
Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 168 cm, hloubka 183 cm) se nachází ve 2. patře v chodbě. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 102 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín   ČZU - FAPPZ_katedra veterinárních disciplín
Mapa