ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón

Přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

V přízemním objektu Kruhového pavilonu se nachází prostorné foyer vhodné k pořádání konferencí, otevřené bistro a dvě posluchárny amfiteátrového typu. Krytým chodníkem je objekt propojen s budovou dílen a laboratoří TF.

Před hlavním vstupem do budovy je nájezd (sklon 10 %, šířka 233 cm, délka 125 cm). Hlavní vstupní dveře do objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 85 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 202 cm, hloubka 174 cm) vedou do interiéru další dvoukřídlé kyvné dveře (šířka 2x 90 cm).

Interiér:

V prostorném foyer je k dispozici částečně přístupná toaleta, recepce s pultem (výška 118 cm) a bistro vybavené stoly s podjezdem (výška 74 cm). Napravo od vstupu se nachází propojovací krček s budovou dílen a laboratoří TF, opatřený stejným vstupem. Do dvou totožných poslucháren vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 87 cm, vedlejší křídlo šířka 85 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven.

Výtah:

Všechny prostory se nacházejí v přízemí.

WC:

Ve foyer pavilonu je k dispozici částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 145 cm, hloubka 140 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 96 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. V době mapování bylo sklopné madlo zablokované a nešlo zvednout.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón   ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón   ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón   ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón   ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón   ČZU - Technická fakulta - kruhový pavilón
Mapa