ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Budova Studijního a informačního centra je patrový objekt rozdělený na dvě části se společným vstupem. V levé části se nachází kongresová hala, ve dvou podlažích pravé části pak Studijní a informační centrum (dále SIC).

Chodník před vstupem do budovy ze strany od areálu ČZU má podélný sklon (6,5 %, délka cca 20 m). Povrch komunikace tvoří zámková dlažba. Hlavní vstupní dveře objektu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře.
Vedlejší vstup je z druhé strany budovy od parkoviště bez vyhrazeného stání. Komunikace před objektem má podélný sklon (6 %, délka cca 12m v délce 2x 600 cm). Dveře vedlejšího vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře.

Interiér:

VSTUPNÍ HALA

Ve vstupní hale se nachází schodiště (+ 12, + 12 schodů), spojující suterén až 1. patro. Přízemí s 1. patrem dále spojují dva výtahy, jeden v hale SIC, druhý v administrativní části objektu. Dále je zde k dispozici studentská pokladna (okénko výška 98 cm), přístupná toaleta a velká zasedací místnost č. 139a, do které vedou jednokřídlé dveře (šířka 83 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Místnost je vybavena stoly s podjezdem (výška 72 cm). V 1. patře je k dispozici kavárna se stoly s podjezdem (výška 70 cm), barem (pult výška 122 cm) a nepřístupnou terasou, na kterou vedou + 2 schody. Vstupní dveře na terasu jsou jednokřídlé (šířka 80 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. U kavárny se nachází druhá přístupná toaleta. V nepřístupném suterénu (- 12, - 12 schodů) je umístěna šatna vybavená skříňkami a šatním pultem (výška 88 cm).

KONGRESOVÁ HALA

Vstupní hala rozděluje budovu na dvě části. V levé se nachází kongresové centrum, přístupné přes dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 83 cm, vedlejší křídlo šířka 47 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 267 cm, hloubka 462 cm) vedou do horní části sálu další dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 76 cm, vedlejší křídlo šířka 47 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. V levé horní části se nachází vyhrazený prostor pro vozík (šířka 132 cm, hloubka 400 cm). Ostatní části hlediště a podium jsou nepřístupné.

STUDIJNÍ A INFORMAČNÍ CENTRUM

PŘÍZEMÍ

Vstup do SIC je v pravé části vstupní haly třemi jednokřídlými dveřmi umístěnými vedle sebe (šířka 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Průjezd pravými a středními dveřmi je zúžen (šířka 77 cm) nefunkčními turnikety, osazenými přímo za dveřmi. V hale se nachází vstup do učebny č. 139b (Modrý salónek) jednokřídlými dveřmi (šířka 75 cm), učebna je vybavena stoly s podjezdem (výška 70 cm), vstup do počítačové učebny č. 140 jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm) se stoly s podjezdem (výška 71 cm), vstup do malé studovny č. 142 jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), studovna je vybavena pultem (výška 74 cm) s obsluhou a stoly s podjezdem (výška 61 cm), dále vstup do velké studovny s prezenční knihovnou jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s průjezdy mezi regály min. 113 cm. Studovna je vybavena PC stoly s podjezdem (výška 70 cm). V zadní části haly je přístup chodbou do administrativní části SIC (dveře do kanceláří šířka min. 80 cm) s druhým výtahem (automaticky otevírané dveře šířka 82 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 211 cm) a služebním vstupem na parkoviště jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s prahem (výška 4 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. U dveří vlevo je zvonková signalizace (výška 144 cm).

1. PATRO

V 1. patře přístupném výtahem se nachází kartové centrum pro tvorbu pasových fotografií s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), s pultem (výška 72 cm) a dostatečným manipulačním prostorem. Učebna č. 236a (Zelený salónek) se vstupem jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm) se stoly s podjezdem (výška 73 cm) a 3 učebny (č. 238, 239 a 259) s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) se stoly s podjezdem (výška 70 cm). Dále čítárna časopisů se vstupem jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm) se stoly s podjezdem (výška 70 cm) přístupná přes prostornou kancelář jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm), které se otevírají mechanicky směrem do chodby.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 140 cm) je k dispozici v  prostorné hale SIC.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 385 cm) je umístěna ve vstupní hale. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 103 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Druhá přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 179 cm, hloubka 181 cm) se nachází v 1. patře u kavárny. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala   ČZU - Studijní a informační centrum, kongresová hala
Mapa