ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Pavilon PEF_FLD

Nepřístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Jednopodlažní objekt se nachází vedle hlavní budovy FLD a kromě kabinetů a dvou učeben obsahuje dílnu s vlastním vstupem ze dvora v zadní části budovy.

Vstup do objektu je bariérový (+ 3 jezdecké schody). Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 73 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

V prostorné chodbě se nachází kabinety a dvě učebny (č. 1, č. 2), vybavené stoly s nedostatečným podjezdem (výška 58 cm). Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Na konci chodby se nachází dílna s nedostatečným manipulačním prostorem přístupná dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo 73 cm, vedlejší křídlo 75 cm), otevírají se mechanicky směrem do chodby. Dílna je přístupná samostatným vstupem ze dvora v zadní části budovy dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 72 cm) s prahem (výška 4 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

Výtah:

Výtah není k dispohzici, všechny prostory se nacházejí v přízemí.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Pavilon PEF_FLD   ČZU - Pavilon PEF_FLD   ČZU - Pavilon PEF_FLD   ČZU - Pavilon PEF_FLD   ČZU - Pavilon PEF_FLD
Mapa