ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Kolej A

Nepřístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Třípatrový objekt kolejí A se nachází zkraje areálu Suchdol za zdravotním střediskem. Obsahuje pouze běžné studentské pokoje bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Jednotlivá podlaží propojuje pouze schodiště.

Před hlavním vstupem do budovy kolejí se nachází + 7 schodů, které nedostatečně kompenzuje přímá rampa (sklon 16 %, šířka 113 cm, délka 595 cm), rampa není opatřena madlem. Před rampou se nachází nekvalitní povrch tvořený cementem a rozbitou dlažba s převýšením (3 – 4 cm). Hlavní vstupní dveře do objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 75 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm) s prahem (výška 2 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Vpravo u dveří se nachází zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 136 cm).

Interiér:

V prostorném zádveří (šířka 328 cm, hloubka 441 cm) je k dispozici recepce s pultem (výška 89 cm). Do interiéru vedou další dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 83 cm, vedlejší křídlo šířka 85 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. Vlevo za vstupem se nachází schodiště (+ 9, + 9 schodů), které spojuje všechna tři podlaží. V objektu se nachází pouze běžné pokoje s hygienickým zázemím bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu. Všechny pokoje jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Kolej A   ČZU - Kolej A   ČZU - Kolej A   ČZU - Kolej A
Mapa