ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - Výukové skleníky

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Soubor výukových skleníků v zadní části areálu Suchdol obsahuje celkem 14 výukových skleníků přístupných z hlavní budovy a 2 venkovní fóliovníky. Skleníky jsou využívány fakultami FTZ a FAPPZ.

Vstup do areálu výukových skleníků je jednokřídlou venkovní brankou (šířka 120 cm), která se otevírá mechanicky směrem dovnitř. K hlavní budově stoupá komunikace v podélném sklonu (3,4 %). Před vstupem do hlavní budovy je k dispozici přímá rampa (sklon 8 %, šířka 151 cm, hloubka 247 cm), která kompenzuje + 1 schod (výška 15 cm). Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (hlavní křídlo šířka 79 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Otevřené dveřní křídlo zasahuje do manipulačního prostoru nad rampou.

Interiér:

V hlavní hale je k dispozici šatna a hygienické zázemí bez úprav pro osoby s omezenou schopností pohybu a trvale otevřené dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 150 cm), vedoucí k prostorné chodbě se skleníky. Část chodby je v podélném sklonu (5,8 %). Na konci chodby je zadní vstup do budovy, který tvoří dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 73 cm, vedlejší křídlo šířka 79 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Jednotlivé skleníky jsou z chodby hlavní budovy přístupné dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 71 cm, vedlejší křídlo šířka 74 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Z venku pak jednokřídlými dveřmi (šířka 150 cm), které se otevírají mechanicky směrem do strany. Pohyb ve sklenících je stísněný, komunikace tvoří většinou úzké cesty z velkoformátové dlažby (šířka 45 – 90 cm). Lysimetrický skleník je rozdělen do dvou výškových úrovní schodištěm (- 9 schodů).

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory jsou v úrovni vstupu.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - Výukové skleníky   ČZU - Výukové skleníky   ČZU - Výukové skleníky   ČZU - Výukové skleníky   ČZU - Výukové skleníky   ČZU - Výukové skleníky   ČZU - Výukové skleníky
Mapa