ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - FAPPZ_pavilon B

Částečně přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Jednoduchý patrový objekt je umístěn za hlavní budovou FAPPZ. V přízemí jsou k dispozici tři učebny, v nepřístupném 1. patře pak kabinety a kanceláře.

Před vstupem do objektu se nachází schodiště (+ 5 schodů), které je kompenzováno přímou rampou (sklon 16,3 %, šířka 140 cm, délka 300 cm). Hlavní vstupní dveře do budovy jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 74 cm, vedlejší křídlo šířka 81 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

Před vstupem do objektu se nachází schodiště (+ 5 schodů), které je kompenzováno přímou rampou (sklon 16,3 %, šířka 140 cm, délka 300 cm). Hlavní vstupní dveře do budovy jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 74 cm, vedlejší křídlo šířka 81 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. V přízemí jsou k dispozici tři učebny (č. B3, B4, B5) s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem do chodby. Učebny jsou vybaveny lavicemi s nedostatečným podjezdem (výška 61 cm). Dále je v přízemí kancelář č. B1, s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) s prahem (výška 2 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř.

1. PATRO

V nepřístupném 1. patře (+ 10, + 10 schodů) se nachází pouze kabinety a kanceláře. Všechny místnosti mají jednokřídlé dveře (šířka min. 80 cm) s prahem (výška max. 2 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí.

Galerie:
ČZU - FAPPZ_pavilon B   ČZU - FAPPZ_pavilon B   ČZU - FAPPZ_pavilon B   ČZU - FAPPZ_pavilon B
Mapa