ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - FAPPZ_pokusná stáj

Přístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Pokusné stáje FAPPZ jsou nejzazším objektem v areálu Suchdol. Jednopodlažní budova se nachází za hlavní budovou fakult FLD a FŽP. Budova má upravený vstup a toaletu, pohyb osob s omezenou schopností pohybu je znesnadněn pouze v části, kde dochází k přímému kontaktu s hospodářskými zvířaty.

Komunikace před objektem je v mírném podélném sklonu (2 – 3 %). Před hlavním vstupem se nachází + 1 schod (výška 17 cm), který je kompenzován přímou rampou (sklon 5,3 %, šířka 150 cm, délka 500 cm). Rampa je opatřena drsným povrchem a oboustranným madlem (výška 111 cm). Hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 87 cm) s prahem (výška 2 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 188 cm, hloubka 210 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V prostorné chodbě se nacházejí ženské a mužské šatny přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), běžné WC a přístupná toaleta. Chodba je zakončena dvoukřídlými dveřmi, které se otevírají automaticky do stran a vedou do hlavní haly objektu. Z haly je možné vstoupit na několik oddělení. Experimentální část je přístupná dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 90 cm), míchárna krmiv dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm) a demonstrační část dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 105 cm). Všechny dveře se otevírají mechanicky směrem ven. V demonstrační části dochází k přímému kontaktu s hospodářskými zvířaty, povrch je zde proto povětšinou nezpevněný, pro ortopedický vozík nevhodný a manipulační prostor stísněný. Dále je v hale učebna č. 44 s jednokřídlými dveřmi (šířka 88 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Učebna je vybavena lavicemi s podjezdem (výška 70 cm). Jednokřídlými dveřmi (šířka 89 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven, jsou přístupná i pracoviště pro výzkum okrasného ptactva, exotických zvířat a ryb.

Výtah:

Všechny prostory se nacházejí v přízemí, výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 160 cm, hloubka 165 cm) je k dispozici ve vstupní chodbě vlevo. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 90 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ČZU - FAPPZ_pokusná stáj   ČZU - FAPPZ_pokusná stáj   ČZU - FAPPZ_pokusná stáj   ČZU - FAPPZ_pokusná stáj   ČZU - FAPPZ_pokusná stáj   ČZU - FAPPZ_pokusná stáj
Mapa