ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů

Nepřístupný
Kontakty

Kamýcká 129
Praha 6




Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Katedra kvality zemědělských produktů je součástí areálu výukových skleníků ČZU. Ve stísněném interiéru jednopodlažní budovy se nachází laboratoře, kanceláře a jedna posluchárna charakteru běžné učebny.

Přístup k budově ze směru od FŽP je jednokřídlou brankou (šířka 118 cm) po svažité komunikaci (sklon 17 %). Chodník tvoří nekvalitní betonové panely s dilatačními spárami. Přístup ze směru od výukových skleníků - viz příslušný objekt. Před hlavním vstupem do objektu je nájezd (sklon 15 %, šířka 126 cm, délka 242 cm). Nájezd končí bezprostředně u hlavních vstupních dveří, které jsou dvoukřídlé (šířka 2x 74 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 160 cm, hloubka 262 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

Manipulační prostor na chodbě je omezen řadami židlí. Všechny kanceláře i laboratoře jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka min. 80 cm).
Na konci chodby se nachází posluchárna D, přístupná dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 64 cm, vedlejší křídlo šířka 74 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Vedlejší vchod do posluchárny je z pravé strany objektu. Před vstupem se nachází nízký schod (výška 4 cm). Dvoukřídlé dveře (šířka 2x 71 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 252 cm, hloubka 280 cm) vedou do posluchárny další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Manipulační prostor v posluchárně je stísněný.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí.

Galerie:
ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů   ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů   ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů   ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů   ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů   ČZU - FAPPZ Katedra kvality zemědělských produktů
Mapa