ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Zubní pohotovost Poliklinika Spálená

Nepřístupný
Kontakty

Spálená 12
Praha 1

telefon +420 222924268


Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Zubní pohotovost je součástí Městské poliklinikyPraha.

Přístupový chodník má povrch z rovné mozaikové dlažby. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace je vlevo u vstupu (výška 134 cm).

Interiér:

V prostorné vstupní hale je k dispozici digitální informační systém (max. výška 120 cm), recepce (pult výška 120 cm) a upravená kabina WC (viz Hygienické zázemí).

Od recepce vede k dvojici výtahů prudká jednoramenná rampa (sklon 20 %, šířka 130 cm, délka 170 cm) s oboustranným madlem.

Výtahy umístěné ve schodišťové chodbě pak spojují zvýšené přízemí a další podlaží. Od výtahů vedou v patrech vpravo a vlevo vstupy na jednotlivá oddělení.

Zubní pohotovost je umístěna ve 2. patře. Vlevo od výtahu vedou do společných prostor pro zubní ordinace, laboratoř a zubní pohotovost dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 86 cm, vedlejší křídlo šířka 47 cm) a zvonkovou signalizací (výška 137 cm). Do ordinací je vstup jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm).

Výtah:

Dva parametrově stejné výtahy s nedostatečnou šířkou kabiny (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; kabina šířka 96 cm, hloubka 125 cm) spojují zvýšené přízemí až 6. patro. Manipulační prostor před výtahy je dostatečný. Kabiny je vybavené madlem (výška 70 cm) na boční stěně a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je v dosahu ovládacího panelu. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 113 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 110 cm.

WC:

Přístupná kabina (dveře šířka 90 cm; kabina 176 šířka cm, hloubka 188 cm) je samostatná a nachází se v přízemí naproti recepci, kde je k dispozici klíč. Označené jednokřídlé dveře s madlem na vnitřní straně se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. Obě madla jsou krátká (délka 60 cm).

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání u objektu není.

Poznámky:

Mapováno 10/2021

Galerie:
Zubní pohotovost Poliklinika Spálená   Zubní pohotovost Poliklinika Spálená   Zubní pohotovost Poliklinika Spálená   Zubní pohotovost Poliklinika Spálená   Zubní pohotovost Poliklinika Spálená   Zubní pohotovost Poliklinika Spálená
Mapa