ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Zubní pohotovost FNM

Přístupný
Kontakty
Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dětská zubní pohotovost se nachází v přízemí Dětské fakultní nemocnice na oddělení dětské kardiologie. Vstupní dveře do budovy v úrovni -1. patra jsou dvoukřídlé a otevírají se automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace (výška 130 cm) je umístěna vpravo u dveří. Z prostorného zádveří vedou do haly další totožné dveře.

Interiér:

Ve vstupní hale se nachází registrační recepce (pult výška 98 cm) pro pohotovostní služby. Ve sníženém přízemí jsou ordinace LSPP, chirurgická pohotovost, ORL pohotovost a oční pohotovost. Zubní pohotovostí služba je o patro výše (označeno jako přízemí), k dispozici jsou tři výtahy. Na oddělení kardiologie, kde se zubní pohotovost nachází, vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 92 cm, vedlejší křídlo šířka 45 cm), které se otevírají mechanicky směrem do hlavní chodby. Za vstupem na oddělení následuje přímá jednoramenná rampa (sklon 8 %, šířka 250 cm, délka 600 cm) bez madla. Manipulační prostor pod i nad rampou je dostatečný. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Dveře ordinací a průchody jsou širší než 80 cm.

Výtah:

Tři totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 210 cm) spojují -1. až 2. patro. Manipulační prostor před výtahy je dostatečný. Klece jsou vybaveny madlem (výška 91 cm), zrcadlem na čelní stěně a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 109 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 121 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 72 cm; kabina šířka 158 cm, hloubka 183 cm) je k dispozici ne hygienickém zázemí vedle oddělení kardiologie. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven do předsíně (dveře šířka 80 cm; šířka 254 cm, hloubka 271 cm). Manipulace s dveřmi je obtížná. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 97 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem, kotveným na zdi (madla osová vzdálenost 72 cm).

Parkování:

U objektu jsou 4 vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Poznámky:

Mapováno 2015.

Galerie:
Zubní pohotovost FNM   Zubní pohotovost FNM   Zubní pohotovost FNM   Zubní pohotovost FNM   Zubní pohotovost FNM   Zubní pohotovost FNM
Mapa