ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Masarykova - 2. stupeň

Částečně přístupný
Kontakty

Polesná 1690
Újezd nad Lesy

telefon +420 281011511


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Do areálu ZŠ se vstupuje jednokřídlou brankou (šířka 108 cm), která se otevírá mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 134 cm) je umístěna vpravo u branky. Prostranství před budovou má asfaltový povrch a mírný sklon (až 4 %).

Před hlavním vstupem je krátké schodiště (+3 schody). Nevhodný vyrovnávací nájezd po levé straně schodiště má hrubý povrch a prudký sklon (až 36 %). Dvoje totožné dveře hlavního vstupu do objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 84 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (výška 139 cm) je umístěna vpravo u dveří nad schodištěm.  

Vedlejší bezbariérový vstup je k dispozici vpravo od vstupu hlavního. Uzamčené vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 84 cm, vedlejší křídlo šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u dveří chybí, příchod je nutné ohlásit zvonkovou signalizací u vstupní branky do areálu školy.

Interiér:

Ve vstupní hale uprostřed se nachází vrátnice (pult výška 77 cm). Po obou stranách jsou šatny pro žáky s otevřenými průchody do páteřní chodby v přízemí. 

V přízemí je po pravé straně za šatnami školní jídelna (dveře šířka 2x 73 cm – otevřená obě křídla). Jídelna je vybavena výdejním pultem (výška 85 cm) a stoly (výška 73 cm, podjezd 71 cm) s židlemi. Čtečka čipového systému (výška 125 cm) je umístěna u vstupu do jídelny.

V levé části budovy se nachází tělocvična s dvěma sály. U vstupů do sálů (dveře šířka 2x 72 cm) je +1 schod (výška 15 cm).

Všechna patra jsou přístupná dvěma schodišti a osobním výtahem na čip. Dveře tříd a průchody v celém objektu s výjimkou hlavního křídla vstupních dveří do sálů tělocvičny jsou širší než 80 cm. Manipulační prostor je dostatečný.

Přístup na venkovní sportoviště v zadní části areálu z chodby u tělocvičny je bariérový (-2 schody). Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Pro přístup na sportoviště lze využít uzamčený vchod vedle schodiště. Klíč je k dispozici u školníka. Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 81 cm, vedlejší křídlo šířka 98 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Převýšení u vstupu vyrovnává přímá jednoramenná rampa (sklon 20 %, šířka 177 cm, délka 210 cm). Rampa má drsný povrch a jednostranné madlo (výška 107 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. K basketbalovému hřišti vede asfaltový chodník s prasklinami. Běžecký ovál ve spodní úrovni sportoviště je přístupný pouze po schodišti (-12 schodů).

Výtah:

Výtah na čip (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 102 cm, hloubka 221 cm) spojuje přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na boční stěně a sklopným sedátkem. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 106 cm.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. V přízemí je na toaletách pro zaměstnance k dispozici prostornější kabina (šířka 116 cm, hloubka 180 cm) s nevhodnou dispozicí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň   ZŠ Masarykova - 2. stupeň
Mapa