ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Stoliňská - nová budova

Částečně přístupný
Kontakty

Stoliňská 2440/8
Praha 9

telefon +420 281921127


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikaci v okolí objektu tvoří kvalitní dlažba v proměnlivém podélném sklonu (6 – 8 %). Krátké schodiště před vstupem (+5 schodů) kompenzuje dvouramenná zalomená rampa (1. úsek sklon 16,5 %, šířka 114 cm, délka 300 cm; 2. úsek sklon 11,4 %, šířka 112 cm, délka 191 cm) opatřená oboustranným madlem (výška 88 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 90 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 146 cm) je umístěna u dveří vlevo. Z prostorného zádveří (šířka 527 cm, hloubka 158 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Vedlejší uzamčený vstup, který se nachází cca 15 m vlevo od hlavního vstupu, vede k tělocvičně a upravené toaletě (propojení v interiéru se zbytkem budovy je pouze přes schodiště (-7 schodů)). Část komunikace před vstupem je v podélném sklonu (sklon 11 %, délka 100 cm). Jednokřídlé dveře vedlejšího vstupu (šířka 103 cm) s prahem (výška 3 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 147 cm) je u vstupu vpravo. Ze zádveří (šířka 178 cm, hloubka 463 cm) vedou k tělocvičně další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

ZVÝŠENÉ PŘÍZEMÍ

Ve zvýšeném přízemí se nachází šatny, školní jídelna s jednokřídlými dveřmi (šířka 109 cm) vybavená stoly s podjezdem (výška 67 cm) a samoobslužným pultem (výška 87 cm), dále osobní výtah spojující jednotlivá patra budovy. V levé části chodby je -7 schodů směrem k tělocvičně a upravenému WC, které jsou přístupné vedlejším vstupem. Do tělocvičny vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 91 cm).

1. PATRO

V prvním patře je 5 tříd s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) a sborovna. V levé části chodby je -7 schodů směrem k družině a druhému upravenému WC v budově. Schodiště překonává uzamčená šikmá schodišťová plošina (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 78 cm, hloubka 90 cm). Klíč je k dispozici u školníka.

2. PATRO

Ve třetím patře jsou 3 třídy s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), družina a keramická dílna. K dispozici je pouze běžné WC.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 77 cm; klec šířka 109 cm, hloubka 153 cm) spojuje zvýšené přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 119 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 121 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 166 cm, hloubka 196 cm) je samostatná a nachází se u tělocvičny v části přízemí, přístupném vedlejším vstupem. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 107 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Druhá přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 219 cm, hloubka 211 cm) je samostatná a nachází v části prvního patra, přístupném šikmou schodišťovou plošinou. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 157 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 11/2015.

Galerie:
ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova   ZŠ Stoliňská - nová budova
Mapa