ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ profesora Švejcara

Částečně přístupný
Kontakty

Mráčkova 3090/2
Praha 12

telefon +420 241761138


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu mají asfaltový povrch v mírném podélném sklonu (5 – 8 %). Před hlavním vstupem do budovy jsou +2 schody. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 85 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. V zádveří (šířka 316 cm, hloubka 400 cm) je zvonková signalizace (výška 109 cm). K šatnám vedou další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Vedlejší upravený vstup se nachází vlevo od hlavního a tvoří jej přímá rampa (sklon 10 %, šířka 126 cm, délka 300 cm) vybavená oboustranným madlem (výška 90 cm). Před rampou je nedostatečně upravený nájezd na obrubník. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 60 cm) jsou uzamčené, klíč by měl žák po dobu docházky do školy k dispozici, případně je nutné návštěvu domluvit předem. (U vstupu vedlejším vchodem se tedy předpokládá asistence personálu školy / doprovodu, z tohoto důvodu je pro zúžený průchod udělena výjimka.)

Interiér:

Ve zvýšeném přízemí se nachází několik učeben 1. i 2. stupně s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), družiny, tělocvičny a dvě nedostatečně upravené toalety. Školní jídelna a další třídy se nachází v nepřístupném 1. a 2. patře.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 156 cm, hloubka 138 cm) se nachází v přízemí a je součástí oddělení WC dívky. Přístup do kabiny je přes předsíň (dveře šířka 90 cm; předsíň šířka 100 cm, hloubka 638 cm). Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 88 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Toaletní papír a umyvadlo jsou umístěny v předsíni.

Druhá upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 137 cm, hloubka 153 cm) se nachází v přízemí a je součástí oddělení WC dívky. Přístup do kabiny je přes předsíň (dveře šířka 90 cm; předsíň šířka 100 cm, hloubka 638 cm). Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy není dostatečný (šířka 64 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Toaletní papír a umyvadlo jsou umístěny v předsíni.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 5/2016.

Galerie:
ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara   ZŠ profesora Švejcara
Mapa