ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ K Dolům

Částečně přístupný
Kontakty

U Domu služeb 29/2
Praha 12

telefon +420 244090190


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

BUDOVA 2. STUPNĚ

Komunikace v okolí budovy jsou tvořeny převážně asfaltem a kvalitní dlažbou v podélném sklonu (8 – 10 %), místy v kombinaci s příčným sklonem (až 6 %). Povrch přímo před budovou je z velmi hrubého asfaltu. Před vstupem je krátký nájezd (sklon 8 %), zvonková signalizace není k dispozici. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

BUDOVA 1. STUPNĚ

Třídy 1. stupně jsou umístěny ve vedlejším přízemním objektu s přístupem přes přímou rampu s proměnlivým sklonem (sklon 10 – 14,5 %, šířka 250 cm, délka 640 cm). Za dvoukřídlými vstupními dveřmi (šířka 2x 70 cm) klesá krátký nájezd (sklon 15 %) na úroveň přízemí budovy. Zvonková signalizace (výška 138 cm) není v dosahu z rampy.

Interiér:

BUDOVA 2. STUPNĚ

Přízemí budovy je rozděleno na dvě výškové úrovně krátkým schodištěm (4 schody), které překonává šikmá schodišťová plošina (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 90 cm). Nachází se zde dílny, cvičná kuchyň a učebny s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) a vysokými prahy (výška 4 – 5 cm). Nepřístupná je pouze knihovna (-4, -1 schod). K dispozici je upravená toaleta.

První, druhé a třetí patro budovy s dalšími učebnami je přístupné z přízemí dvěma totožnými šikmými schodišťovými plošinami (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 72 cm, hloubka 90 cm). Manipulační prostor je dostatečný, všechny průchody jsou širší než 80 cm.

Tělocvičny a šatny v suterénu jsou z přízemí přístupné dalšími dvěma šikmými schodišťovými plošinami (1. plošina nosnost 225 kg, rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 100 cm; 2. plošina nosnost 200 kg, rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 80 cm). U tělocvičny je k dispozici upravená toaleta.

BUDOVA 1. STUPNĚ

Manipulační prostor na chodbách je dostatečný, třídy mají jednokřídlé dveře (šířka 90 cm). Jednokřídlé dveře do šaten jsou zúžené (šířka 70 cm). K dispozici je upravená toaleta. Další upravená toaleta se nachází u venkovního hřiště s přístupovou komunikací v podélném sklonu (7 – 10 %). Žáci obou stupňů využívají školní jídelnu ZŠ T.G. Masarykova.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

BUDOVA 2. STUPNĚ

WC v přízemí

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 167 cm, hloubka 186 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 107 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. Dispozice kabiny je otočená o 90°.

WC v suterénu

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 171 cm, hloubka 198 cm) je samostatná a nachází se v suterénu u tělocvičny. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 100 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

BUDOVA 1. STUPNĚ

Upravená, přesto nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 212 cm, hloubka 166 cm) je samostatná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je nedostatečný (šířka 60 cm), blokuje ho nevhodně umístěné umyvadlo vedle mísy. Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. Vzhledem ke způsobu otevírání dveří je omezen manipulační prostor před kabinou.

WC u venkovního hřiště

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 210 cm, hloubka 196 cm) je samostatná a nachází se u venkovního hřiště. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 152 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 5/2016.

Galerie:
ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům   ZŠ K Dolům
Mapa