ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Nad Přehradou

Částečně přístupný
Kontakty

Nad Přehradou 469
Praha 15

telefon +420 226806000


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová komunikace na školní nádvoří má povrch z asfaltu a kvalitní dlažby v podélném sklonu (až 7 %). Areál školy je tvořen hlavní budovou - pavilonem „V“ s připojeným pavilonem „U2“ a pavilonem „U1“ s vlastním upraveným vstupem z nádvoří. Pavilony jsou mezi sebou bariérově propojeny.

PAVILON V, U2

Hlavní vstup do pavilonu „V“ je přes +1 schod, dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 74 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Vedlejší uzamčený vstup se nachází cca 10 m vedle hlavního na pravé i levé straně s přístupem přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), které vedou přímo do šaten.

PAVILON U1

Upravený vstup do pavilonu „U1“ je z nádvoří trojramennou přímou rampou (1. a 2. úsek sklon 12 %, 3. úsek sklon 9 %; 1. – 3. úsek šířka 424 cm; 1. – 3. úsek délka 350 cm) opatřenou oboustranným madlem (výška 92 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 78 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 237 cm, hloubka 171 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

PAVILON V, U2

V přízemí pavilonu „V“ se nachází pouze šatny. Všechny třídy a učebny s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) se nachází v 1. – 3. patře. Jednotlivá patra jsou mezi sebou propojena výtahem. Upravená toaleta se nachází ve druhém a třetím patře.

Přízemí pavilonu „U2“ je s přízemím pavilonu „V“ propojeno schodištěm (-12 schodů), na kterém je instalována dlouhodobě nefunkční šikmá schodišťová plošina. V tomto přízemí jsou umístěny pracovny, cvičná kuchyň a keramická dílna. První patro pavilonu „U2“ je přístupné pouze schodištěm.

Z přízemí pavilonu „V“ je rovněž přístup do školní jídelny přes +12 schodů, schodiště je také opatřeno dlouhodobě nefunkční šikmou schodišťovou plošinou.

PAVILON U1

V přízemí pavilonu „U1“ se nachází 4 třídy s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), další třídy se nachází v nepřístupném 1. patře. V přízemí je k dispozici upravená toaleta.

Výtah:

Výtah (mechanicky otevírané šachetní dveře šířka 109 cm, klecové dveře chybí; klec šířka 109 cm, hloubka 180 cm) spojuje 0. až 3. patro pavilonu „V“. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Sklopné sedátko, madlo a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 135 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 135 cm.

WC:

WC PAVILON V

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 192 cm, hloubka 140 cm) je samostatná a nachází se ve druhém a třetím patře pavilonu „V“. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 125 cm), ale je blokovaný komodou. Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

WC PAVILON U1

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 214 cm, hloubka 178 cm) je samostatná a nachází se v přízemí pavilonu „U1“. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 80 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2016.

Galerie:
ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou   ZŠ Nad Přehradou
Mapa