ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Londýnská

Částečně přístupný
Kontakty

Londýnská 782/34
Praha 2

telefon +420 224254784


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstup do budovy ZŠ z ulice Londýnská tvoří dvoukřídlá vrata (šířka 2x 100 cm). K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 152 cm). Za dveřmi se nachází průchod na školní dvůr. Z průchodu vede do prostor školy krátké schodiště (+9 schodů), které překonává uzamčená šikmá schodišťová plošina (nosnost 250 kg; rozměry přepravní plochy šířka 80 cm, hloubka 90 cm). Dále do budovy vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 70 cm).

Interiér:

Prostory ZŠ tvoří zvýšené přízemí až 3. patro. Jednotlivá patra jsou mezi sebou propojena osobním výtahem. Ve zvýšeném přízemí se nachází 3 učebny, školní jídelna a školní družina. Další učebny jsou v 1. – 3. patře. Ve třetím patře je umístěna upravená toaleta.

Výtah:

Výtah nedostatečných rozměrů (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 90 cm, hloubka 123 cm) spojuje zvýšené přízemí až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 129 cm.

WC:

Částečně přístupná uzamčená toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 160 cm) je samostatná a nachází se ve 3. patře. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 81 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2016.

Galerie:
ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská   ZŠ Londýnská
Mapa