ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Slivenec 2. stupeň

Částečně přístupný
Kontakty

Ke Smíchovu 16/140
Praha Slivenec

telefon +420 251816594


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Druhý stupeň ZŠ se skládá z komplexu navzájem propojených budov ve školním areálu. Přístup k areálu od MHD tvoří hrubší dlažba v podélném sklonu (8 – 10 %).

MODRÝ PAVILON

Vstup do objektu je přes komunikaci v podélném sklonu (až 8%). Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 65 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 145 cm) je umístěna vpravo.

PAVILON A, B

Oba dva pavilony mají společný vstup dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 80 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 140 cm). Za vstupem se nachází šatny a oddělené chodby do přízemí jednotlivých pavilonů. Obě chodby jsou v podélném sklonu (sklon 9,8 %, délka 340 cm).

Interiér:

MODRÝ PAVILON

V přízemí Modrého pavilonu se nachází školní jídelna přístupná přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 70 cm). K dispozici jsou stoly s pevnými židlemi, volný prostor s podjezdem (výška 70 cm) je v čele stolů. První patro je přístupné uzamčenou šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 78 cm, hloubka 94 cm). Na patře se kromě ředitelny nachází několik tříd s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) a běžné WC. První patro je propojené s prvním patrem pavilonu A chodbou v podélném sklonu (sklon 12,5 %, délka 286 cm).

PAVILON A, B

Přízemí a první patro pavilonu A je propojeno pouze schodištěm, bezbariérový přístup do prvního patra je možný propojovací chodbou z prvního patra Modrého pavilonu. Kromě tříd s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) se nachází v prvním patře i upravená toaleta, sloužící momentálně jako sklad.

Přízemí a první patro pavilonu B je propojeno šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 78 cm, hloubka 94 cm). V přízemí se nachází upravená toaleta sloužící jako sklad, druhá upravená toaleta je v prvním patře a v současnosti se využívá jako WC pro učitelský sbor.

Výtah:

Výtah není k dispozici, propojení jednotlivých pater je zajištěno šikmými schodišťovými plošinami.

WC:

WC v prvním patře Pavilonu A

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 142 cm, hloubka 277 cm) je samostatná a nachází se v prvním patře Pavilonu A. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 86 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním sklopným madlem na straně volného prostoru vedle WC mísy. Pevné madlo u zdi chybí. Kabina momentálně slouží jako skladiště.

WC v přízemí a prvním patře Pavilonu B

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 240 cm, hloubka 154 cm) je samostatná a nachází se v přízemí a v prvním patře Pavilonu B. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 80 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. Kabina v přízemí momentálně slouží jako skladiště, kabina v prvním patře jako WC pro učitelský sbor.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mpováno 7/2016.

Galerie:
ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň   ZŠ Slivenec 2. stupeň
Mapa