ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ U Obory

Částečně přístupný
Kontakty

Vachkova 630/1
Praha 22

telefon +420 267713530


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup do budovy ZŠ je bariérový (+6 schodů), dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (šířka 2x 80 cm) vedou do zvýšeného přízemí. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 150 cm) se nachází až nad schody. Využít lze dva upravené vedlejší vstupy.

První upravený vstup je možný přes novou přístavbu vlevo od hlavního vstupu. Před vstupem se nachází +6 schodů, které překonává nejprve komunikace v mírném sklonu (4 %) a dále jednoramenná rampa (sklon 5 – 7 %, šířka 120 cm, délka 700 cm) na úroveň zvýšeného přízemí. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 147 cm).

Druhý upravený vstup je možné využít přes novou přístavbu s tělocvičnou vpravo od hlavního vstupu. Před vstupem jsou +2 schody, které překonává jednoramenná rampa (sklon 7 %, šířka 114 cm, délka 432 cm), která není opatřena madlem. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 85 cm) se otevírají mechanicky směrem ven, ze zádveří (šířka 319 cm, hloubka 200 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Za vstupem se nachází upravená toaleta, průchod k tělocvičně a dvouramenná rampa (1. úsek sklon 7 %, šířka 110 cm, délka 324 cm; 2. úsek sklon 8 %, šířka 110 cm, délka 857 cm) vedoucí na úroveň zvýšeného přízemí budovy.

Interiér:

ZVÝŠENÉ PŘÍZEMÍ

Zvýšené přízemí nové přístavby a staré budovy je propojeno bez převýšení. Manipulační prostor je dostatečný, všechny průchody jsou širší než 80 cm. Třídy jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm).

1. PATRO

První patro nové přístavby je s přízemím propojeno osobním výtahem. K dispozici je upravená toaleta. Propojení s prvním patrem staré budovy je pouze přes +3 schody bez možnosti kompenzace.

2. PATRO

Druhé patro staré budovy má přístup pouze po schodišti.

SUTERÉN

Suterén nové přístavby je přístupný osobním výtahem. Nachází se zde šatna a počítačová učebna.

Stravování žáků je zajištěno společnou školní jídelnou na Novém náměstí.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 120 cm, hloubka 140 cm) spojuje suterén až první patro nové přístavby. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko není k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 97 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

WC:

WC u tělocvičny

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 196 cm, hloubka 177 cm) je samostatná a nachází se u tělocvičny. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 123 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. Sklopné madlo je vyviklané.

WC v 1. patře nové přístavby

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 164 cm, hloubka 169 cm) je samostatná a nachází se v 1. patře nové přístavby. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 90 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ZŠ U Obory   ZŠ U Obory   ZŠ U Obory   ZŠ U Obory
Mapa