ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Jandusů - přístavba

Částečně přístupný
Kontakty

náměstí Bratří Jandusů 2/38
Praha 22

telefon +420 267710828


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup do školního areálu k nové budově je možný z ulice V Potokách jednokřídlou brankou (šířka 110 cm). U branky je k dispozici zvonková signalizace (výška 140 cm). Přístupová komunikace v ulici je tvořena kvalitní zámkovou dlažbou, ale povrch přímo před vstupní brankou tvoří hrubý nekvalitní beton. Napojení zámkové dlažby na hrubou betonovou plochu je provedeno s podélným sklonem (až 16 %, délka cca 30 cm).

Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 83 cm) do budovy s prahem (výška 2 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 137 cm).

Interiér:

V přízemí budovy, která slouží zároveň jako školní družina, se nachází šatny, tři učebny s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), upravená toaleta a přístup na zahradu dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 86 cm). Přízemí a první patro je kromě schodiště propojeno svislou zdvihací plošinou (nosnost 450 kg; dveře šířka 90 cm; rozměry přepravní plochy šířka 90 cm, hloubka 136 cm). V prvním patře se nachází dalších pět učeben s totožnými dveřmi.

Výtah:

Výtah není k dispozici, přízemí a první patro propojuje svislá zdvihací plošina.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 148 cm, hloubka 180 cm) se nachází v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 91 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
ZŠ Jandusů - přístavba   ZŠ Jandusů - přístavba   ZŠ Jandusů - přístavba
Mapa