ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

ZŠ Šimanovská

Nepřístupný
Kontakty

Šimanovská 16
Praha 14

telefon +420 281000080


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace před hlavním vstupem v ulici Šimanovská je tvořena kvalitní dlažbou v mírném příčném sklonu (3 %). Před vstupem do budovy školy je +1 schod (výška 12 cm). Zvonková signalizace není k dispozici. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 90 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ve vstupní hale jsou další +3 schody. Do zvýšeného přízemí vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 90 cm).

Přístupová komunikace k vedlejšímu vstupu v ulici Za Školou je tvořena nekvalitním asfaltem v podélném sklonu (4 – 6 %). Před vstupem je +1 schod (výška 12 – 18 cm). Nad schodem je k dispozici zvonková signalizace (výška 139 cm). Dvoukřídlé dveře (šířka 2x 82 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Za vstupem se nachází dalších +12 schodů.

Interiér:

V přízemí školní budovy se nachází družina s jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) a učebna pro první ročník s totožnými dveřmi. Část přízemí je zvýšená (+13 schodů).

V nepřístupném 1. a 2. patře jsou umístěny další třídy a odborné učebny. Část podlaží je zvýšena podobně jako v přízemí.

Školní jídelna se nachází v nepřístupném suterénu (-13 schodů). Vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), jídelna je vybavena samoobslužným pultem (výška 77 cm), mobilními židlemi a stoly s možností podjezdu (výška 71 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžné WC.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 11/2016.

Galerie:
ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská   ZŠ Šimanovská
Mapa